Mijn naam is Esther Limonard en ik ben trainer en transformatiecoach. Ik help je het beste uit jezelf te halen en de regie over je eigen leven (weer) te nemen.

Ik heb jarenlang geprobeerd om alle ballen in de lucht te houden en nam genoegen met hoe mijn leven op dat moment was. Ik wist niet beter……. tot mijn partiële dwarslaesie.

Gedwongen moest ik kiezen voor mezelf en mijn gezondheid. En toen drong plotseling het besef tot me door. Toen zag ik pas wat ik in al die jaren was kwijtgeraakt – MIJZELF.


Vanaf dat moment ben ik gaan leven zoals IK dat wilde. Ik heb gekozen voor MIJN geluk en heb met mezelf afgesproken dat ik (ondanks mijn handicap) de beste versie van mezelf wilde gaan vinden. Ik heb me in eerst instantie gestort op verschillende trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarna ben ik begonnen met mijn coachopleiding, gevolgd door o.a. een transformatiecoach opleiding.

Begin 2017 heb ik als zelfstandig trainer en coach mijn praktijk Women-in-Control opgericht. Door mijn deskundigheid, professionaliteit en ervaring heb ik al heel veel 40+ vrouwen zoals jij mogen helpen. Ik zet me met veel passie in om, net als ik, weer de regie over je eigen leven te nemen. Mijn missie is dan ook om jou te leren én inspireren alles uit het leven te halen door te kiezen, durven én doen vanuit de liefde voor jezelf.