Mijn naam is Esther Limonard en ik ben gecertificeerd trainer en transformatiecoach en erkend Body Mind Release Therapeut. Door mijn persoonlijke ervaring én mijn expertise help ik jou het beste uit jezelf te halen en de regie over je eigen leven (weer) te nemen.

Ook ik heb jarenlang geprobeerd om alle ballen in de lucht te houden en nam genoegen met hoe mijn leven op dat moment was. Ik wist niet beter……. tot mijn partiële dwarslaesie.

Zo onverwacht als je het hier leest, zo onvoorzien was het voor mij. Je kunt je voorstellen dat dit de koers van mijn leven bepaalde. Gedwongen moest ik kiezen voor mezelf en mijn gezondheid. En toen drong plotseling het besef tot me door. Toen zag ik pas wat ik in al die jaren was kwijtgeraakt – MIJZELF


Vanaf dat moment ben ik gaan leven zoals IK dat wilde. Ik heb gekozen voor MIJN geluk en heb met mezelf afgesproken dat ik de beste versie van mezelf zou gaan vinden. Want ik mag dan een beperking hebben, ik bén het niet. Wat ik wel ben, is iemand die gevormd is door uitdagende periodes, die weet hoe een 180 graden verandering voelt en die weet wat werken aan jezelf betekent (zowel fysiek als mentaal). De kennis, kunde en ervaring die ik in de jaren daarna opdeed, gebruik ik nu om vrouwen van 40+ middels transformatiecoaching en Body Mind Release therapie anders naar zichzelf te laten kijken. Los van de verhalen, los van alle oude pijnen en belemmeringen.

Begin 2017 heb ik als zelfstandig gecertificeerd trainer en coach mijn praktijk Women-in-Control opgericht. Door mijn deskundigheid, professionaliteit en ervaring heb ik al heel veel 40+ vrouwen zoals jij mogen helpen. Ik zet me met veel passie in om, net als ik, weer de regie over je eigen leven te nemen. Mijn missie is dan ook om jou te leren én inspireren alles uit het leven te halen door te kiezen, durven én doen vanuit de liefde voor jezelf.