1-OP-1 COACHINGSESSIE

Ik kan jou als gecertificeerd transformatiecoach helpen om stappen te zetten waarvan je niet voor mogelijk hield dat ze haalbaar zouden zijn. Ik onderscheid mezelf door me te richten op jouw persoonlijke doelstellingen en creëer een maatwerk traject.

UWV Trajecten

Sinds 1 juli 2021 ben ik als partner van Sylviabochem.nl bij het UWV aangesloten voor Modulaire Reintegratie- en Werkfit trajecten. Dus heb jij een ziektewet, WIA, WAO of Wajong uitkering, dan zou het zomaar kunnen dat het UWV een traject dat je bij mij zou willen volgen vergoedt.

Body Mind Release

Weer energie krijgen in het leven!

Als erkend Body Mind Release therapeut leer ik je in een aantal sessies verantwoordelijkheid te nemen voor wat je dwarszit en word je vaardig in het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van je levensklachten.