Wat kan ik voor jou betekenen

Je loopt al een hele tijd op je tenen en het kost je steeds meer moeite om alle ballen in de lucht te houden.  Maar hoe hard je ook je best doet, het voelt nooit goed genoeg. Sterker nog…. je ervaart regelmatig een ongelukkig, leeg of onvervuld gevoel. Je worstelt met stress en onrust en allerlei kritische gedachten maken je alleen maar onzekerder.

Voor je gevoel word je vaak geleefd door de buitenwereld en zit je vast in belemmerende gevoelens, overtuigingen, angsten en patronen die je tegenhouden om voluit te leven. Je worstelt met vragen als “Wie ben ik echt?” “Waar word ik gelukkig van?” “Hoe kan ik meer rust, zelfvertrouwen en vrijheid ervaren?” Diep van binnen verlang je ernaar om voluit te leven vanuit wie je écht bent. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen of hoe je dat kunt realiseren….

“Het begint met tegen jezelf te zeggen dat je het waard bent om een leuk leven te hebben”.

Aan de slag met de kern

Door de jaren heen bouwen we spanningen op die we onbewust kunnen onderdrukken en opslaan in ons lichaam. Deze spanningen kunnen fysieke en emotionele blokkades veroorzaken en hebben een grote invloed op hoe jij je voelt, hoe je je gedraagt en hoe je in het leven staat.

?

Deze blokkades kunnen je ook belemmeren om bij je innerlijke rust en innerlijke kracht te komen. Denk aan angsten, je zorgen maken over de toekomst, stemmingswisselingen, je niet goed genoeg voelen, je niet durven uitspreken, jezelf klein houden, onrust voelen, leegte, niet goed kunnen ontspannen, je eenzaam voelen, niet makkelijk omgaan met emoties, negatieve gedachten en gevoelens, laag zelfbeeld of geen keuzes durven maken.

Het kan je leven in z’n greep houden wanneer deze onverwerkte spanningen opgeslagen blijven in je lichaam. Deze spanningen ontstaan uit ervaringen in je verleden, en noemen we vaak jouw innerlijk kind deel. Jouw brein slaat deze op in jouw onderbewuste en alles wat datzelfde gevoel van toen naar boven haalt in je leven nu, maakt dat je brein getriggerd wordt en de patronen, emoties en gevoelens van het verleden het vaak overnemen. Dit kan je belemmeren in je persoonlijke groei en in de manier hoe je naar jezelf kijkt, hoe je met anderen omgaat en hoe je in het leven staat.

Hoe fijn zou het zijn als je hiervan los komt. Dat we je van deze blokkades bevrijden en je je daardoor energieker, vrolijker, lichter en vrijer gaat voelen?

Dit is écht mogelijk. Dat beloof ik je!

Laat mij je begeleiden

 

TRANSFORMATIETRAJECT
7 weken volledige 1:1 begeleiding

Inzichtsessie van 60 minuten
Elke week 90 minuten coaching (live of online)
Tussentijdse contactmomenten

Investering: € 620,00
Betaling in termijnen mogelijk

?

We zetten jouw onbewuste in beweging. Dat betekent dat we op een actieve, effectieve manier aan de gang gaan met de kern achter jouw probleem. We gaan de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aanpakken. Ik zet daarbij verschillende coachende technieken in. De basis van een traject is de BodyMindRelease methode.

Onbewust
Jouw probleem is vaak geen keuze. Je wilt niet verdrietig, boos, moe, of wat dan je probleem ook is, zijn. Daarom werken we vooral op onbewust niveau. Aangezien 95% van ons gedrag onbewust is, heeft het ook het grootste effect als veranderingen en inzichten op onbewust niveau plaatsvinden. 

Wat kun je verwachten?

We starten altijd met een GRATIS en vrijblijvende inzichtsessie. In deze sessie kijken we waar je nu staat en waar je tegenaan loopt. Vervolgens stellen we een doel vast waar we eventueel in jouw traject naar toe kunnen gaan werken.

Ná deze sessie kun je beslissen of je wel of niet een traject met mij wilt starten.

In de vervolgsessie begeleid ik jou om inzichten te krijgen die ergens in jouw onbewuste zijn opgeslagen. Je gaat beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en patronen loslaten en verloren positieve gevoelens terughalen. Hierdoor ga je een weg van persoonlijke groei belopen en ik loop naast je. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

7 weken lang zien we elkaar wekelijks zo’n 1,5 uur. Tussen de sessies door moet jij zelf hard aan de slag. Ik geef je de tools, maar je moet het zelf doen. Daarom krijg je na elke sessie verschillende opdrachten mee. 2x per dag ga hier thuis mee aan het werk. Mocht je tussentijds behoefte hebben aan een contactmoment, dan kan dat via Whatsapp. Ik ben er voor je.

Women-in-Control
Van Hogendorpplantsoen 28
3317 TP  Dordrecht
06 24787543

Pin It on Pinterest