REVIEWS

Ik heb een aantal coaching sessies gedaan bij Esther. Ik vond het erg prettig. Ze heeft een fijne manier van werken; je praat in een soort huiskamersetting over de onderwerpen die je zelf kan bepalen. Esther geeft tips en handvatten waarmee je aan het werk kan. Esther heeft mij echt geholpen mijn fietsband uit de tramrails te trekken en zelf weer het stuur in handen te nemen en mijn eigen weg te volgen. Soms kan ze streng zijn en je even goed de waarheid vertellen, maar dat is wat ik echt nodig heb; ik heb niets aan iemand die alleen maar met mij meepraat.
Sandra


“Esther heeft bij mij bewustwording gecreërd. Door onze gesprekken zijn mij veel dingen duidelijk(er) geworden. Daarnaast kreeg ik handvaten aangereikt waarmee ik zelf aan de slag kon. Het coachingstraject heeft mij inzichten gegeven over mijzelf en mij laten inzien dat ik vanuit mijn eigen kracht mag gaan leven op mezelf kan vertrouwen.”
Chantal


“Mijn leven stond compleet op z’n kop. Ik wist gewoon niet meer hoe of wat en twijfelde aan mezelf en alles om mij heen. Door een coachtraject bij Esther te volgen kreeg ik stapje voor stapje door dat ik echt alles kan wat ik wil bereiken. Geweldig om te ervaren terwijl ik echt dacht dat bepaalde dingen niet voor mij waren weggelegd. Dus super blij dat ik heb geïnvesteerd in mezelf. Ik raad ook iedereen die op één of andere manier vastloopt aan om een coachtraject bij Esther te volgen. Het is zeker de moeite waard.”
Elize


“Ik kwam bij Esther terecht op een heel moeilijk moment in mijn leven. Ik zat volledig vast in een relatie waarin ik niet meer gelukkig was. Uit medelijden en angst durfde ik niet voor mezelf te kiezen. Esther heeft me de kracht gegeven om voor mijn eigen geluk te kiezen. Met tips, het op een andere manier tegen dingen aankijken (denken in oplossingen, niet in problemen), en ook het herkennen van de ‘ego-stemmetjes’.
Vaak kwam ik helemaal hyper van de coaching sessies terug, vol met inzichten en positieve energie. Want dat kan Esther heel goed overbrengen!Ik ben haar heel dankbaar dat ze me door deze moeilijke periode heen geloodst heeft. Ik ben er nog niet, maar heb nu wel het vertrouwen en de kracht om verder te gaan. En heb ik even weer een boost nodig dan ben ik altijd nog welkom bij haar, ook dat is super fijn dat ze dat wil doen! Esther nogmaals, dank je wel.”
Jolanda


“Wat een super effectieve methode is Body Mind Release. Geen oude pijnen uit het verleden oprakelen maar gewoon opruimen en loslaten door te DOEN. Na 3 weken merkte ik al een enorme verandering (mijn omgeving overigens ook) en aan het einde van het traject sta ik als zelfbewuste en zelfverzekerde vrouw volledig in mijn kracht.”
Jacqueline