Succesverhalen

“De stap richting Esther was spannend. Het eerste contact wat wij hadden was telefonisch en hierbij nam zij al een hele hoop spanning weg. Door haar woorden, maar zeker ook door haar enthousiasme en vriendelijkheid.

Na de intake was ik er zeker van dat zij mij kon helpen een betere versie van mijzelf te worden. Ik zat niet lekker in mij vel, was over een hoop dingen onzeker en verdrietig en wilde bovenal sterker in mijn schoenen komen te staan om keuzes te durven maken.

Dit traject was zwaar en emotioneel, confronterend, maar leerzaam. Na een aantal sessies merkte ik vooruitgang, wat mij gemotiveerder en sterker maakte. Esther heeft me in dit project begeleid, de spiegel voorgehouden en dingen doen laten inzien zonder hier een mening over te vormen. 

Ik kan oprecht zeggen dat ik weer kan genieten van mijn leven, dat ik sterker ben geworden en ook zelf de touwtjes in eigen handen heb genomen voor wat betreft de keuzes die ik heb gemaakt en nog steeds maak.

Dankjewel Esther, voor wie bent, wat je doet en voor je hulp”!

A. 

“Ik heb lang getwijfeld of ik Esther zou benaderen voor coaching. Ik had immers zo’n 6 jaar geleden zelf al grote stappen gemaakt, ik kwam van ver en was trots op wat ik zelf al bereikt had dankzij de vele up en downs waar ik tegenaan was gelopen. Maar toch…..het laatste stuk lukte me niet, ik bleef “hangen”, had grote angst voor de toekomst oa door een afnemende gezondheid.
Ná of eigenlijk tíjdens de eerste (vrijblijvende) sessie was voor mij duidelijk dat de aanpak van Esther voor mij de juiste is. Met haar duidelijke en soms confronterende manier van coachen ben ik stap voor stap met meer vertrouwen naar de toekomst gaan kijken, heb ik stappen durven zetten, eerst heel wankel en onstabiel om vervolgens te voelen dat je daardoor veel steviger staat én heb ik geleerd los te laten.
Dankjewel Esther, dat je me aan de hand hebt meegenomen om mijn hobbelige pad verder te lopen met rechte schouders en opgeheven hoofd.”

Jorine
 

“Wat een super effectieve methode is Body Mind Release. Geen oude pijnen uit het verleden oprakelen maar gewoon opruimen en loslaten door te DOEN. Na 3 weken merkte ik al een enorme verandering (mijn omgeving overigens ook) en aan het einde van het traject sta ik als zelfbewuste en zelfverzekerde vrouw volledig in mijn kracht.”

Elize

Ik heb een aantal coaching sessies gedaan bij Esther. Ik vond het erg prettig. Ze heeft een fijne manier van werken; je praat in een soort huiskamersetting over de onderwerpen die je zelf kan bepalen. Esther geeft tips en handvatten waarmee je aan het werk kan. Esther heeft mij echt geholpen mijn fietsband uit de tramrails te trekken en zelf weer het stuur in handen te nemen en mijn eigen weg te volgen. Soms kan ze streng zijn en je even goed de waarheid vertellen, maar dat is wat ik echt nodig heb; ik heb niets aan iemand die alleen maar met mij meepraat.

Ineke

“Esther heeft bij mij bewustwording gecreërd. Door onze gesprekken zijn mij veel dingen duidelijk(er) geworden. Daarnaast kreeg ik handvaten aangereikt waarmee ik zelf aan de slag kon. Het conchingstraject heeft mij inzichten gegeven over mijzelf en mij laten inzien dat ik vanuit mijn eigen kracht mag gaan leven op mezelf kan vertrouwen.”

Sandra

“Mijn leven stond compleet op z’n kop. Ik wist gewoon niet meer hoe of wat en twijfelde aan mezelf en alles om mij heen. Door een coachtraject bij Esther te volgen kreeg ik stapje voor stapje door dat ik echt alles kan wat ik wil bereiken. Geweldig om te ervaren terwijl ik echt dacht dat bepaalde dingen niet voor mij waren weggelegd. Dus super blij dat ik heb geïnvesteerd in mezelf. Ik raad ook iedereen die op één of andere manier vastloopt aan om een coachtraject bij Esther te volgen. Het is zeker de moeite waard.”

Eveline

“Ik kwam bij Esther terecht op een heel moeilijk moment in mijn leven. Ik zat volledig vast in een relatie waarin ik niet meer gelukkig was. Uit medelijden en angst durfde ik niet voor mezelf te kiezen. Esther heeft me de kracht gegeven om voor mijn eigen geluk te kiezen. Met tips, het op een andere manier tegen dingen aankijken (denken in oplossingen, niet in problemen), en ook het herkennen van de ‘ego-stemmetjes’.
Vaak kwam ik helemaal hyper van de coaching sessies terug, vol met inzichten en positieve energie. Want dat kan Esther heel goed overbrengen!

Ik ben haar heel dankbaar dat ze me door deze moeilijke periode heen geloodst heeft. Ik ben er nog niet, maar heb nu wel het vertrouwen en de kracht om verder te gaan. En heb ik even weer een boost nodig dan ben ik altijd nog welkom bij haar, ook dat is super fijn dat ze dat wil doen! Esther nogmaals, dank je wel.”

Jolanda