Volg je hart bij alles wat je doet.

Als ik één boodschap probeer mee te geven in al mijn blogs, dan is het dit: volg je hart en je gevoel. Doe waar JIJ gelukkig van wordt. En probeer je vooral niet aan te passen aan wat anderen van je verwachten.

VOLG JE HART IN ALLES WAT JE DOET ❤

Kijk niet naar anderen – zij kunnen niet voor jou bepalen wat jou gelukkig maakt.
Vergelijk jezelf niet met wie dan ook – jij bent anders en uniek.
Luister niet te veel naar je verstand maar durf te ontdekken wie jij werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt. Ga je eigen weg!

Je hart volgen is in het begin best spannend. Je verlaat namelijk je comfortzone. En je EGO vind die comfortzone prima. Je weet namelijk precies wat je hebt en waar je aan toe bent. Maar wat als die comfortzone je niet zo goed (meer) bevalt? Laat die lange overpeinzingen los, leef in het Nu. Hou op met piekeren over het verleden en je zorgen te maken over de toekomst. Negeer je luidruchtig ego en vertrouw op de fluisteringen van je hart, wees stil en luister.

Zolang je niet doet wat je écht wilt doen, je dus simpelweg niet naar je hart luistert, zal je altijd weerstand voelen, zal je niet het leven leiden waar je diep in je hart zo naar verlangt. …want je zit jezelf constant vreselijk in de weg.

Dus wees irrationeel! Heb je werkelijk gefaald als je die goed betaalde baan waar je jarenlang voor gewerkt hebt opzegt? Om te solliciteren op die minder betaalde, leukere baan waar je al je creativiteit in kwijt kan? Om die energievretende relatie of vriendschap te beëindigen en te kiezen voor wat je echt gelukkig maakt? Om tijd en ruimte in te plannen om weer tot jezelf te komen?

Luister én handel naar wat je voelt, naar wat je wel en niet graag doet, dan zal alles een stuk eenvoudiger zijn. En zo beweeg je van moment tot moment automatisch richting het leven dat je voor ogen hebt. Een leven dat draait om passie, vuur, zelfvertrouwen, genieten, geluk, vrijheid, eenvoud en liefde. Door je hart te volgen veranderen je prioriteiten.

Je beseft steeds meer dat je liever uit je comfortzone stapt voor een zinvol, gelukkig leven en laat het gemiddeld leven los dat geen voldoening brengt.

Weet dat elke verandering begint bij je eigen persoonlijke ontwikkeling. Als jij verandert, verandert alles om je heen.
Geloof in jezelf, wees jezelf, je hart wijst je de weg.

↗Loop je vast?
↗Schiet de vraag “is dit het nou” regelmatig door je hoofd?
↗Zit je in een bepaalde sleur en kom je hier niet uit?
↗Is het tijd om vanuit je HART te gaan leven in plaats van uit je hoofd en vanuit controle?

Plan dan een gratis inzichtsessie. Misschien kan ik je kan helpen om een volgende stap te zetten.