Tijdens deze middag komen persoonlijke ontwikkeling en creativiteit samen.

Vaste patronen sturen ons dagelijks bewust of onbewust aan en beïnvloeden ons leven constant. Vanaf deze dag geen goeie voornemens meer die je uiteindelijk toch niet gaan volhouden. We gaan daadwerkelijk DOELEN stellen.


Om deze doelen te bereiken is het belangrijk dat je het resultaat voor ogen hebt. Hoe beter je het voor je ziet, hoe makkelijker het is om het te bereiken. Je weet precies wat je wilt en dus kun je beginnen om ernaar toe te werken. Het beste hulpmiddel om je doelen duidelijk voor je te zien is een Visionboard.


Kosten: € 40,00, incl. koffie/thee en iets lekkers en natuurlijk al het materiaal.

Waarom werkt een Visionboard WEL om je doelen te bereiken? Vooropgesteld dat je je Visionboard regelmatig, het liefst elke dag, bekijkt, werkt het fantastisch, want:

Je bepaalt duidelijk wat je wilt.

Je weet precies hoe dat eruitziet.

Je wordt regelmatig herinnerd aan je doel.

Je haalt de (vaak onduidelijke) fantasie uit te hoofd en maakt het concreet.

Je wordt automatisch enthousiast bij het zien van je favoriete spullen, mensen, plaatsen en hobby’s.

Je geest slaat in je onderbewuste die afbeeldingen op. Je onderbewuste gaat daarmee aan de slag om je te helpen je doelen te bereiken.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Eind 2018 heb ik een Visionboard tijdens een workshop bij Esther gemaakt, deze hangt op en zie ik iedere dag, ik moet zeggen het werkt echt! Ik heb zelfs dit weekend een nieuwe gemaakt. Echt een aanrader om te doen!"

Angela Koorevaar

MEER WETEN?

Wil je op de hoogte worden gehouden van de data waarop deze workshop wordt gehouden, stuur dan even een mailtje naar womenincontrol2017@gmail.com