GRATIS JOURNAL 
om stress te verminderen en meer te ontspannen

We kennen het allemaal: het dagelijkse leven brengt vaak een hoop stress met zich mee. Werk, persoonlijke verplichtingen en die eindeloze informatiestroom kunnen ons behoorlijk van ons stuk brengen. Maar wat als er een simpele manier was om grip te krijgen op die stress en rust te vinden? Dat is precies wat dit “Journal om stress te verminderen en meer te ontspannen” voor je kan doen.

Waarom een Stressjournal?
Dit stressjournal is een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in de bronnen van jouw stress, emoties te begrijpen en doeltreffende manieren te ontdekken om met stress om te gaan. Dit journal biedt een veilige en vertrouwelijke ruimte waar je je gedachten, gevoelens en ervaringen kunt vastleggen. Door regelmatig te schrijven, kun je patronen herkennen en de triggers van stress ontdekken. Dit bewustwordingsproces is een cruciale eerste stap om stress effectiever te kunnen aanpakken.

Hoe kan journalling helpen om stress te verminderen?
Het bijhouden van een stressjournal is niet alleen een manier om je gevoelens te uiten, maar ook om te reflecteren en te leren. Hier zijn enkele manieren waarop het GRATIS “Journal om stress te verminderen en meer te ontspannen” je kan helpen:

Bewustwording: Door regelmatig te schrijven, word je je bewuster van je stressniveaus en de factoren die stress veroorzaken.

Emotionele Uitlaatklep: Het journal biedt een veilige plek om je emoties te uiten en te verwerken, wat kan leiden tot emotionele opluchting.

Identificatie van Triggers: Je kunt patronen ontdekken en specifieke triggers van stress identificeren, wat je helpt om deze in de toekomst te vermijden of om er beter mee om te gaan.

Stressmanagement: Het dagboek helpt je om gezonde stressmanagementtechnieken te ontwikkelen, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen en tijd voor zelfzorg.

Ben jij  op zoek naar manieren om stress te verminderen en meer innerlijke rust te vinden? Download dan het journal vandaag nog! Laat dit je helpen op weg naar een leven met minder stress en meer rust.

Vul hiernaast je naam en emailadres in en klik op “download”. Je ontvangt dan direct de link naar het Journal in je mailbox. Binnen 15 minuten niets ontvangen? Check dan ook even je SPAM-box.

Women-in-Control
Van Hogendorpplantsoen 28
3317 TP  Dordrecht
06 24787543

Pin It on Pinterest