Esther is de beste coach die je je maar kunt wensen: ze staat altijd voor je klaar. Ze is oprecht geïnteresseerd, betrokken en geeft vanuit haar eigen kennis en ervaring handige tips die je gelijk kan toepassen. Ik ben zo ontzettend blij met de resultaten die ik heb behaald. Ik ervaar meer rust en heb zoveel meer energie. Ik slaap veel beter doordat ik veel minder piekergedachten heb. Ik kan dingen makkelijker los laten en hierdoor is de sfeer in huis ook veel gezelliger en relaxter geworden. Ik gun het iedere vrouw om met hulp van Women-in-Control weer in haar eigen kracht te gaan staan en weer te genieten van het leven

Monique

In 2020 had ik al een keer in een burn-out gezeten en ik merkte dat ik daar nu wéér tegenaan zat. De vorige keer had ik de hulp van een psycholoog ingeschakeld, maar kennelijk was er meer nodig. Ik maakte een afspraak bij Esther en dit was direct één en al herkenning. Ik voelde gelijk aan alles dat dit was wat ik nodig had. In overleg met mijn werkgever hebben zij het traject voor mij betaald. De sessies waren soms zwaar omdat er veel emoties loskwamen. Maar het heeft me zoveel gebracht. Al na de 3e sessie voelde ik me een stuk beter. Ik heb nu echt het idee dat de problemen waar ik al jaren mee rondliep vanuit een diepere laag zijn opgelost. Eindelijk kan ik eerlijk naar mezelf en naar anderen zijn, en dit voelt alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen. Ik heb het idee dat ik de hele wereld weer aankan.

Marga

Vorig jaar volgde ik de masterclass “De kunst van het loslaten”. Hierin heb ik een stukje mogen ervaren hoe het is om de BMR methode toe te passen en dit sprak me aan. Zodoende heb ik een inzichtsessie met Esther gepland en daar kreeg ik vertrouwen in de methode en de manier waarop Esther dit aanpakt. De huiselijke sfeer waarin zij werkt is uitnodigend en laagdrempelig. Vooral prettig bij Esther is dat ik voldoende tijd en ruimte heb gekregen in mijn proces. Op de momenten dat het nodig was, kon Esther met doorvragen tot de kern komen om zo vastgeroeste patronen te kunnen her-programmeren. Voor mij is het maatwerk geweest, waarin ik in eigen tempo met haar persoonlijke begeleiding en ondersteuning inzichten heb gekregen. Hierin weet ik wat goed gaat, wat ik nog te leren heb en dat ik mezelf mag toestaan om al mijn emoties te voelen. De afspraak die ik met mezelf maak is hierbij centraal komen te staan

Francia

Door het traject bij Esther ben ik me meer zelfbewust geworden. Het was een spiegel en een confrontatie met mezelf. Ik stapte erin met het idee: baadt het niet dan schaadt het niet, maar het heeft mij meer gebracht dan ik vooraf besefte. Ik kreeg meer inzicht in mezelf waardoor ik negatieve zaken los kon laten en weer meer dingen die er wel toe deden weer in mijn leven toe kon laten, die ik gaandeweg kwijt was geraakt. De focus ligt weer op mezelf, op positiviteit en los laten wat niet meer van belang is. Dankjewel voor dit traject en het terugvinden van mezelf. Het was voor mij ontzettend belangrijk om een patroon te verbreken waar ik niet gelukkig van werd en dat is je zeker gelukt. Ik kan weer naar mezelf kijken op een andere manier. Positief en met een zelfverzekerd gevoel.

Esther G.

Tijdens een gratis gesprek bij Esther in de praktijk wist zij mij al te raken. Ik wist toen al dat ik naar haar toe wilde en toch heeft het nog enige tijd geduurd. Uiteindelijk ben ik in augustus 2021 begonnen aan het 7 weken traject. Een mooie reis waarin in veel losgelaten heb. Ik voel me letterlijk lichter. Totaal geen spijt dat ik dit gevolgd heb. Esther wist als geen ander mij terug te geven waar het om draait. Op een manier die bij mij past. Toen ik begon bij Esther had ik al het een en ander losgelaten dat er toch nog zoveel zat en ik dat nu het losgelaten geeft mij een heerlijk gevoel. Het bruist van binnen, de fontein is aan het sproeien. Ik weet ook dat ik op moet blijven letten dat de programma’s weer op mijn pad kunnen komen maar daar heb ik nu de tools voor om dat gelijk aan te pakken. De toekomst heb ik helder voor ogen en stap voor stap ga ik daar komen. Gun je zelf dit, het gaat je leven veranderen! Dank je wel lieve Esther!

Ilse Fortuin

Na een intake bij Esther besloten het Body Mind Release traject te gaan doen. Eerlijk, er zat echt wel wat angst bij: wat ga ik tegekomen, kan ik doorzetten? Toen ik bij Esther aangaf dat ik het best spannend vond stelde ze mij daarin gerust. Ik heb al meerdere trajecten gedaan op persoonlijke ontwikkeling. BMR is echt wel van een dieper niveau. Ben het met elke vezel in mijn lichaam vol aangegaan. Tijdens de eerste sessie voelde ik van alles. Ik ben erg van het verklaren en uitleggen. Gevoel……dat stond al jaren uit. Was intens om weer te gaan voelen, op alle niveaus. Het mooie van Esther is dat geen gesprek of vraag is té gek. Samen het erover hebben ging vanzelf, iets wat voor mij altijd erg lastig was. Door de oefeningen te doen ging het als een rollercoaster. Ik heb werkelijk alle emoties gevoeld. Maar wat een kado is dit! Superblij dat ik de stap gemaakt heb. Kwetsbaarheid is een kracht ipv een last! Dank je wel lieve mooie krachtige pure Esther. Dat ik deze reis, zo voelt het voor mij, samen met jou heb mogen maken.
Erica de Widt

Toen ik bij Esther binnen stapte om het BMR traject te gaan doen, was ik een beetje sceptisch. Ik had al zoveel losgelaten en al zoveel dingen gedaan om aan mijzelf te werken. Voor die eerste sessie had Esther mij geappt en voor een kop koffie uitgenodigd, omdat ze dacht dat dit traject mij net even verder kon helpen. Ik ken Esther al jaren en ze is een super goede life coach en ik liep steeds weer tegen een paar oude angels aan, dus ik dacht: why not? De eerste week dacht ik nog, oookeeee wat moet ik hiermee? Maar gaandeweg werden dingen duidelijk, Esther speelt met alle vragen waardoor er puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik heb het traject nu afgesloten en ik ben veel rustiger, ik bekijk dingen heel anders, vanuit een ander perspectief waardoor dingen me minder raken. Ik zit gewoon zoveel lekkerder in mn vel. Ik vind mezelf weer leuk en overal heb ik de lading afgehaald. Met name de rust die ik nu ervaar is heerlijk. Er moet niks, alles mag, geen ladingen meer, geen hoge latten meer. Ik dacht dat ik me allang goed in mijn vel voelde, maar dat was dus niet zo. Nu wel en ik geniet er van. Had ik dit jaren eerder geweten zeg…. Dus zit je in een vicieuze cirkel? Doe jezelf dit cadeau. Het is absoluut de moeite waard! En bij Esther ben je in gouden handen. Dankjewel lieve Esther, voor alles van de afgelopen weken!

Mariëlle Smith-Lommen

Na de 1e (gratis) intake met Esther (oud klasgenootje) en een bakkie was ik er klaar voor om om het traject met haar aan te gaan. Ik had al veel “losgelaten” de voorgaande jaren maar dit traject heeft me nog verder gebracht. Zeer de moeite waard dusss.

Sandra Haksteen

Begin 2020 ging het opnieuw mis. Na 12 jaar was mijn depressie terug, en goed ook! Ik kende Esther al een aantal jaar en ze bood meteen aan om te helpen, mocht het nodig zijn. Maar ik hield de boot af. Ik dacht het wel met de praktijkondersteuner op te kunnen lossen. Afgelopen december kwam ik er achter dat ik met al dat praten niet veel was opgeschoten. Ik had toch ander soort hulp nodig. Na wat aarzelen maakte ik een afspraak met Esther voor een intake gesprek. In een huiselijke setting en onder het genot van een kopje thee hadden we een goed gesprek. Na dat gesprek besloot ik het te proberen. De Body Mind Release methode was mij op het lijf geschreven. Niet praten maar DOEN! Na de 1e sessie merkte ik al een verandering. Een kleine maar toch. De sessies zijn best wel confronterend en je wordt goed aan het denken gezet. Je komt je angsten onder ogen en gaat ze te lijf. Maar aan het einde van het traject kan ik echt zeggen dat ik mezelf heb teruggevonden. De BMR methode geeft mij blijvende hulp als ik het moeilijk heb. Esther is een goede coach. Ze heeft een luisterend oor en gaat niets uit de weg om haar cliënten te helpen. Ze staat voor je klaar, ook als je het traject hebt afgerond. Ze neemt echt de tijd voor je. Ik raad iedereen die op één of andere manier vastloopt aan om een Body Mind Release traject te volgen. Het is echt een openbaring, met op de koop toe een, lieve, leuke, zorgzame coach.

Debby

Ik heb bij Esther een Body Mind Release traject gevolgd. Wát een bijzondere reis was dat. Esther legt heel duidelijk uit hoe het allemaal werkt en hoe de sessies verlopen. Ik heb al een aardige reis achter de rug en heb hard gewerkt aan mijn ontwikkeling. Ik had best inzichtelijk waar mijn triggers zitten. Maar de programma’s zaten zo diep geworteld in mijn systeem dat ik er altijd voor moest werken om ze los te laten. Mijn lichaam wist niet beter dan in deze stand te staan. Door BMR en de begeleiding van Esther is er rust in mijn lichaam. De programma’s slaan niet meer om het minste geringste aan. Het is net of mijn lichaam nu snapt waar ik al die jaren aan gewerkt hebt, het komt samen en er is rust. Ik voel me zoveel lichter en energieker. Ik gun iedereen deze reis, of je nu al veel aan ontwikkeling gedaan hebt of nog helemaal niet, dat maakt niet uit. Je lichaam snapt deze taal en knapt er zo ontzettend van op. Lieve Esther, dankjewel voor je begeleiding. Je hebt altijd de juiste woorden. Met een lach en een traan heb ik deze weken beleefd met je. Ik gun iedereen een traject met jou, ik hoop dat mensen het zichzelf ook gunnen. Want ieder mens is het waard om zich gelukkiger te voelen.

Jacqueline Uijterlinde

De stap richting Esther was spannend. Het eerste contact wat wij hadden was telefonisch en hierbij nam zij al een hele hoop spanning weg. Door haar woorden, maar zeker ook door haar enthousiasme en vriendelijkheid.

Na de intake was ik er zeker van dat zij mij kon helpen een betere versie van mijzelf te worden. Ik zat niet lekker in mij vel, was over een hoop dingen onzeker en verdrietig en wilde bovenal sterker in mijn schoenen komen te staan om keuzes te durven maken. Dit traject was zwaar en emotioneel, confronterend, maar leerzaam. Na een aantal sessies merkte ik vooruitgang, wat mij gemotiveerder en sterker maakte. Esther heeft me in dit project begeleid, de spiegel voorgehouden en dingen doen laten inzien zonder hier een mening over te vormen.

Ik kan oprecht zeggen dat ik weer kan genieten van mijn leven, dat ik sterker ben geworden en ook zelf de touwtjes in eigen handen heb genomen voor wat betreft de keuzes die ik heb gemaakt en nog steeds maak. Dankjewel Esther, voor wie bent, wat je doet en voor je hulp.

Angela

Na de scheiding van een narcist en het ontmoeten van een nieuwe man in mijn leven, liep ik mentaal vast. Compleet vast. Ik verviel in oude gewoonten, die gebaseerd bleken op het tevreden stellen van de ander. Esther kende ik via via al een jaar of twee, dus de stap om naar haar toe te gaan was klein; ik kon ook meteen terecht, wat fijn! Na een grondige inventarisatie door Esther, heb ik een aantal coach-sessies gehad, waarna ik telkens zienderogen uit m’n oude gewoontes stapte, me lekkerder begon te voelen en de wereld vanuit een ander perspectief kon zien. Esther is een daadkrachtige coach, die je af en toe even stevig toespreekt en je daarmee de oogschellen af laat vallen. Tegelijkertijd begrijpt ze waar je doorheen gaat; zij is zelf immers ook geen onbeschreven blad en heeft flink wat levenservaring. Ze geeft ideeën, handvatten, huiswerk en levenslessen mee, die je je verdere leven kunt gebruiken. Inmiddels is mijn traject afgerond en kan ik oprecht zeggen dat ik veel aan haar te danken heb. Soms, heel soms verval ik nog in m’n oude gewoonten… Maar door de coach-sessies herken ik het direct en kan ik meteen actie ondernemen.
Karin

Ik heb lang getwijfeld of ik Esther zou benaderen voor coaching. Ik had immers zo’n 6 jaar geleden zelf al grote stappen gemaakt, ik kwam van ver en was trots op wat ik zelf al bereikt had dankzij de vele up en downs waar ik tegenaan was gelopen. Maar toch…..het laatste stuk lukte me niet, ik bleef “hangen”, had grote angst voor de toekomst oa door een afnemende gezondheid. Ná of eigenlijk tíjdens de eerste (vrijblijvende) sessie was voor mij duidelijk dat de aanpak van Esther voor mij de juiste is. Met haar duidelijke en soms confronterende manier van coachen ben ik stap voor stap met meer vertrouwen naar de toekomst gaan kijken, heb ik stappen durven zetten, eerst heel wankel en onstabiel om vervolgens te voelen dat je daardoor veel steviger staat én heb ik geleerd los te laten. Dankjewel Esther, dat je me aan de hand hebt meegenomen om mijn hobbelige pad verder te lopen met rechte schouders en opgeheven hoofd.
Jorine

Ik heb een aantal coaching sessies gedaan bij Esther. Ik vond het erg prettig. Ze heeft een fijne manier van werken; je praat in een soort huiskamersetting over de onderwerpen die je zelf kan bepalen. Esther geeft tips en handvatten waarmee je aan het werk kan. Esther heeft mij echt geholpen mijn fietsband uit de tramrails te trekken en zelf weer het stuur in handen te nemen en mijn eigen weg te volgen. Soms kan ze streng zijn en je even goed de waarheid vertellen, maar dat is wat ik echt nodig heb; ik heb niets aan iemand die alleen maar met mij meepraat.
Ineke

Esther heeft bij mij bewustwording gecreërd. Door onze gesprekken zijn mij veel dingen duidelijk(er) geworden. Daarnaast kreeg ik handvaten aangereikt waarmee ik zelf aan de slag kon. Het coachingstraject heeft mij inzichten gegeven over mijzelf en mij laten inzien dat ik vanuit mijn eigen kracht mag gaan leven op mezelf kan vertrouwen.
Sandra

Mijn leven stond compleet op z’n kop. Ik wist gewoon niet meer hoe of wat en twijfelde aan mezelf en alles om mij heen. Door een coachtraject bij Esther te volgen kreeg ik stapje voor stapje door dat ik echt alles kan wat ik wil bereiken. Geweldig om te ervaren terwijl ik echt dacht dat bepaalde dingen niet voor mij waren weggelegd. Dus super blij dat ik heb geïnvesteerd in mezelf. Ik raad ook iedereen die op één of andere manier vastloopt aan om een coachtraject bij Esther te volgen. Het is zeker de moeite waard.
Eveline

Ik kwam bij Esther terecht op een heel moeilijk moment in mijn leven. Ik zat volledig vast in een relatie waarin ik niet meer gelukkig was. Uit medelijden en angst durfde ik niet voor mezelf te kiezen. Esther heeft me de kracht gegeven om voor mijn eigen geluk te kiezen. Met tips, het op een andere manier tegen dingen aankijken (denken in oplossingen, niet in problemen), en ook het herkennen van de ‘ego-stemmetjes’. Vaak kwam ik helemaal hyper van de coaching sessies terug, vol met inzichten en positieve energie. Want dat kan Esther heel goed overbrengen! Ik ben haar heel dankbaar dat ze me door deze moeilijke periode heen geloodst heeft. Ik ben er nog niet, maar heb nu wel het vertrouwen en de kracht om verder te gaan. En heb ik even weer een boost nodig dan ben ik altijd nog welkom bij haar, ook dat is super fijn dat ze dat wil doen! Esther nogmaals, dank je wel.”
Jolanda

Women-in-Control
Van Hogendorpplantsoen 28
3317 TP  Dordrecht
06 24787543

Pin It on Pinterest