Piekeren vermindert de kracht van vandaag

Piekeren vindt niet alleen plaats in je hoofd maar heeft ook invloed op het functioneren van je lichaam. Piekeren zorgt namelijk voor STRESS en langdurige stress zorgt ervoor dat je IMMUUNSYSTEEM AANGETAST wordt waardoor allerlei ziektes op de loer liggen. Daarom is het superbelangrijk om te kijken naar de onderliggende OORZAAK van je piekergedrag.

98% van de Nederlanders piekert minimaal eens per week, zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit Leiden (2007). Vrouwen piekeren aanzienlijk meer dan mannen: wel twee keer zoveel. Vrouwen zijn vaker perfectionistisch en hebben meer behoefte aan zekerheid – eigenschappen die de kans op gepieker vergroten.

In bijna alle gevallen wordt piekeren veroorzaakt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten. Bijvoorbeeld: “Ik ben niet goed genoeg”, “Dat kan ik niet (aan)”, “Ik weet niet wat ik wil” of: “Anderen zijn toch beter dan ik”, “Zo is het altijd al geweest”, “Daar kan ik toch niks aan doen”, “Dat hoor niet bij mij”.

Dit piekeren neemt veel tijd in beslag en gaat ten koste van je concentratie. Bovendien heeft een derde van de chronische piekeraars last van depressieve gevoelens. Net zo’n grote groep piekeraars slaapt slecht. Ook andere lichamelijke klachten komen voor, zoals een opgejaagd gevoel, spierpijn en hoofdpijn.

De zorgelijke gedachten leiden ertoe dat je lichaam alsmaar in een gespannen toestand blijft vastzitten. Met alle mogelijke gevolgen: hartkloppingen, een opgejaagd gevoel, misselijkheid, slapeloosheid, hoofdpijn, spierpijn, maagpijn, vermoeidheid, huiduitslag en concentratieproblemen, om er maar een paar te noemen.

⚡️ Loop jij al langere tijd met lichamelijke spanningsklachten rond?
⚡️ Pieker je vaak?
⚡️ Heb je weinig energie?
⚡️ Lukt het je niet meer om goed te herstellen?
⚡️ Wordt je als gevolg van spanning en stress beperkt in je dagelijkse leven?
⚡️ Wil jij niet op dezelfde voet doorleven?
⚡️ Wil jij de OORZAAK van je KLACHTEN nu blijvend oplossen?

👉 Dan is BODY MIND RELEASE ZEKER IETS VOOR JOU!

De Body Mind Release methode leert je NIET anders omgaan met je klacht en/of probleem. We gaan de échte innerlijke oorzaak van jouw niet werkende gedrag en van die steeds terugkerende patronen en gedachten aanpakken.

Het resultaat is dat je stopt met piekeren en meer innerlijke rust gaat ervaren. Zodat je volledig in balans en vol zelfvertrouwen en levensvreugde kunt gaan genieten van het leven.

Nieuwsgierig wat deze methode voor jou kan betekenen? Plan dan nu een GRATIS inzichtsessie.

YOU ARE THE GREATEST PROJECT YOU WILL EVER WORK ON