Online training “De Kunst van Loslaten”

HET IS TIJD, DE HOOGSTE TIJD

Dat jij alles uit jezelf en je leven gaat halen, zonder je aan te passen of kleiner te maken. Het is tijd dat je gaat worden wie je werkelijk bent! 

Wat gaat deze online training je opleveren?

Heel veel inzicht in jezelf:

  • Weten wie je in de kern bent
  • Waar jouw patronen en overtuigingen vandaan komen,
  • Bewust worden van je gevoelens en emoties
  • Waarom je je soms boos, gefrustreerd en onzeker voelt
  • Inzicht in waar je écht gelukkig van wordt.

Je gaat leren om:

  • Blijven oude shit op te ruimen,
  • Hoe je niet werkende paronen en overtuigingen kan doorbreken,
  • Te stoppen met twijfelen aan jezelf en de dingen die je doet,
  • Vanuit overgave en een natuurlijke flow gaan leven
  • Met meer zelfvertrouwen je pad te gaan lopen.

Je kunt er heel lang bij iemand op de bank over door blijven praten, óf je ademt diep in en besluit om voor altijd LOS-TE-LATEN!

Hoe vaak zeggen we niet ”laat die angst, onzekerheid of persoon toch los”. “Jaaaaaa, makkelijker gezegd dan gedaan”, denk je dan. Hoe doe ik dat dan en wat moet ik dan loslaten?” ”Waarom lukt het mij niet en een ander wel?”

Vraag je je weleens af of dit het leven is waar je altijd van hebt gedroomd? Zit je vast? Draai je steeds in hetzelfde cirkeltje rond en kom je er niet uit?

Naarmate we ouder worden kunnen we vaker geconfronteerd worden met fysieke, emotionele en psychische klachten. We kunnen vastzitten in beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en patronen. Vaak ligt de oorsprong van deze klachten in onze jeugd en in onverwerkte ervaringen van lang geleden.

Veel mensen hebben onbewust last van het verleden. Zo zeulen wij zomaar een hoop ‘ballast’ in onze rugzak met ons mee. Soms hebben we geen idee waar onze klachten vandaan komen omdat we “de verwondingen” vergeten zijn. Tot het moment dat deze getriggerd worden. En natuurlijk heeft het verleden je ook gevormd tot wie jij nu bent, maar wanneer het jouw leven negatief beheerst en domineert, is misschien nu de tijd gekomen om hier iets aan te doen.

Daarom is het belangrijk om op te letten. Trek je bijvoorbeeld telkens “verkeerde” mensen of situaties aan, durf je geen NEE te zeggen, ben je moe, denk je vaak negatief en/of pieker je veel, heb je gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, ben je somber of zit je zelfs in een burn-out, dan zijn dat o.a. aanwijzingen dat iets ín jou om verwerking vraagt. Wil jij het verleden loslaten? Ga dan nu met jezelf aan de slag!

HET BEGINT MET TEGEN JEZELF TE ZEGGEN DAT JE HET WAARD OM EEN LEUK LEVEN TE HEBBEN!

Is jouw rugzak in de loop der jaren veel té zwaar geworden?
Heb jij last van deze ballast?
Meld je dan nu aan voor deze GRATIS training
“DE KUNST VAN LOSLATEN”