Maak je dromen waar!

Allemaal dromen we wel eens van een leven waaruit we meer voldoening halen en vaker bezig zijn met dingen waar we blij van worden. Beperkende gedachten en overtuigingen weerhouden ons er vaak van om ons leven te veranderen. Welke invloed hebben deze gedachten en overtuigingen op ons handelen? Waar komen ze vandaan?

Op woensdag 15 juli om 19.30 uur geef ik in de Summerschool 2020 een Masterclass over beperkende gedachten en overtuigingen.

Tijdens deze Masterclass gaan we actief aan de slag. Want, welke gedachten en overtuigingen heb jij door de jaren heen ontwikkeld? Kloppen deze overtuigingen nog wel met wie je nu bent en waar je nu staat? En welke gedachten en overtuigingen weerhouden jou ervan om na te denken over wat je écht wilt. Wat weerhoudt jou ervan om stappen te zetten die nodig zijn om je leven die positieve draai te geven waar je af en toe stiekem van droomt?

In deze Masterclass neem ik je stap voor stap mee in het proces van jouw persoonlijke gedachten en overtuigingen. Ik laat je bewust worden van je gevoelens en je gedrag zodat je anders leert omgaan met deze overtuigingen.

Zonder actie blijven je gedachten dromen. Dus…..blijf jij dromen of zet je nu de eerste stap om de beste versie van jezelf te worden? Je kunt je hieronder alvast inschrijven voor de Masterclass.
Je kunt hier boven je gegevens invullen. Wanneer je dat doet, ga je ook akkoord met plaatsing op de e-maillijst van de summerschool. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en niet doorgegeven aan anderen. Ze blijven veilig bij mij. Ik stuur je af en toe een berichtje (ik ga je zéker niet spammen want daar houd ik ook niet van!) en je kunt je altijd weer uitschrijven.