DIT IS HET STARTPUNT RICHTING DE BESTE VERSIE VAN JEZELF.

Wist je dat vrouwen vanaf hun 40e levensjaar meer last van stress hebben? En veel van hen te maken krijgen met burn-out achtige klachten? Het lukt ze gewoon niet meer om alle ballen in de lucht te houden.

Women-in-Control helpt je als je twijfelt of dit het leven is waarvan je ooit droomde. Als je constant aan het strugglen bent en je daardoor vaak onzeker voelt of je wel de juiste dingen aan het doen bent.

Ik leer je bewust te worden van de kritische stemmetjes in je hoofd en weer te vertrouwen op je gevoel. Ik laat je ontdekken dat je je koers opnieuw kunnen bepalen om helder te krijgen hoe jouw ideale leven eruit ziet. Dat je tijd mag nemen voor jezelf en je verlangens en behoeftes, zodat je groeit in zelfvertrouwen en uiteindelijk de regie over je eigen leven weer terugneemt.

Women-in-Control is er voor jou! Ik wil je laten zien dat er ook voor jou meer uit het leven te halen is. De reis naar de beste versie van jezelf begint hier.

Herken jij jezelf in het volgende?

De vraag “is dit het nou” schiet regelmatig door je hoofd

Je bent constant moe en verlangt naar meer energie

Je twijfelt vaak aan jezelf, je werk en alles om je heen

Je wordt vaak belemmerd door je eigen gedachtes

Je bent meer aan het overleven dan aan het leven

Je wilt meer rust in je hoofd en in je lijf

Je zorgt altijd voor anderen maar niet (genoeg) voor jezelf

Je wil graag veranderen maar weet niet hoe

Hi! Ik ben Esther Limonard. Geloof me, een aantal jaren geleden stond ik op hetzelfde punt als jij. Ik leefde grotendeels zoals mijn ouders me hadden geleerd: Ik was gedreven, sociaal, betrouwbaar, perfectionistisch en ik had een ontzettend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Veel dingen deed ik op de automatische piloot of op pure wilskracht. Ik voelde wel dat de onrust in mij steeds groter werd, maar negeerde dit gevoel volledig.

En echt hoor, voor de buitenwereld had ik alles prima voor elkaar. Ik was altijd optimistisch en vrolijk – met mij ging het steevast goed. Want jeetje, klagen past niet in mijn straatje en iemand teleurstellen al helemaal niet. Dus je hoorde mij ook eigenlijk nooit NEE zeggen.

You are the greatest project you will ever work on.

Are you ready?

Ik help je het beste uit jezelf je halen en de regie over je eigen leven te nemen. De reis naar meer rust, aandacht en liefde begint hier.