Leef jij het leven, of leeft het leven jou?

Word jij geleefd of leef jij je leven zoals JIJ dat wil? Heb jij wel eens nagedacht over de vraag wat je grootste droom is? Wat zou jij het allerliefste willen? Laat je deze droom ook uitkomen of blijft het bij dromen?

Als je het idee hebt dat er in je leven alleen maar dingen gebeuren zonder dat jij de touwtjes in handen hebt, je constant bezig bent om alle ballen in de lucht te houden en dat je dingen doet op de automatisch piloot, dan kan dat het recept voor een depressie of burnout. Er is op dat moment totaal geen ruimte voor jezelf, om even stil te staan, even adem te halen, om te doen waar jij gelukkig van wordt.

Maar is dit ook het leven waar jij op terug wilt kijken als je 90 bent en achter de geraniums zit? Als je nu beseft dat jouw leven geleefd wordt in plaats van dat jij het leeft is dat helemaal niet erg. TOP! Want zodra je dit beseft kun je er iets aan doen. Want je bent stuurloos maar niet reddeloos! Je kan het besluit nemen dat JIJ nu de controle gaat pakken.

Want JIJ bent de stuurman van jouw leven. Of de kapitein, of eigenlijk allebei. Want de kapitein maakt de plannen en beslist, de stuurman gooit het roer om of houdt juist koers. Net wat nodig is. Want heus niet alles in je leven hoeft overhoop. Zolang je maar zelf je keuzes maakt. En je niet laat tegengehouden door ingesleten patronen, beperkende gedachten en overtuigingen, pleasegedrag, of wat je pijn ook maar is. Je hebt geen geluk nodig in het leven. Je hebt een kompas nodig. Laat mij jouw kompas zijn.

Mijn naam is Esther Limonard en ik ben gecertificeerd transformatiecoach en erkend Body Mind Release therapeut. Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige. Jarenlang heb ook ik geleefd naar de verwachtingen van anderen. Totdat ik aan het roer van mijn eigen leven ben gaan staan.

Ik kan ook jou helpen terug te keren naar de kern, om duidelijk te krijgen wie jij diep van binnen werkelijk bent. Zodat je weer grip op je leven krijgt, meer in het NU gaat leven en weer in jezelf gaat geloven en vertrouwen.

Om te kijken of er een klik is, kun je een GRATIS inzichtsessie bij mij plannen. In een huiselijke setting, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, gaan we samen kijken of en hoe ik je kan helpen om de beste versie van jezelf te worden.