Laat je beperkende gevoelens en overtuigingen LOS

Weet je dat de beperkende gevoelens en overtuigingen die jij in je leven hebt ontwikkeld voor 95% bepalen hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je je gedraagt en hoe je handelt. Het bepaalt ook of iets wel of niet lukt en welke keuzes je maakt.

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Maar bij een serieuze hulpvraag blijken veel behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons (anders) omgaan met de situatie. Maar hierdoor wordt de OORZAAK vaak niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten (mentaal en fysiek) direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release (BMR) over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

Jouw ballast regeert je leven
De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Je kan dan wel zeggen dat onze ballast ons leven regeert.

Jouw ballast in kaart gebracht
Binnen deze BMR methode heeft ontwikkelaar Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Ik kan dit gericht voor jou uittesten.

Vervolgens leer ik jou in een individueel traject van zeven weken (zeven wekelijkse sessies) hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. We gaan niet praten over je problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Ik geloof in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Wil je weten hoe ik jou als erkend Body Mind Release Therapeut kan helpen, boek dan hier een GRATIS inzichtsessie.