Het is moeilijk vliegen als iets je tegenhoudt

Esther, jij bent Body Mind Release therapeut hè?
Dat klopt.
En wat bereik ik dan als ik bij jou een traject van 7 weken volg?
Goeie vraag!

 

Body Mind Release is een methode die jou kan helpen om je emotionele en fysieke ballast los te laten. Want jouw ballast, dat wat jij al jaren (deels onbewust) met je meezeult in je rugzak, kleurt de bril waarmee je naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Het bepaalt hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je je gedraagt en hoe je handelt.

Denk bij deze ballast bijvoorbeeld aan beperkende gevoelen en overtuigingen en angsten. Deze ballast BEPAALT direct de MATE VAN STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties en of iets WEL of NIET LUKT in jouw leven.

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven? Ook deze kun jij zelf weer TERUGHALEN. Hierdoor trek jij het positieve ook weer aan.

BODY MIND RELEASE is een LOSLAAT EN OPBOUWMETHODE ontwikkeld door Hans de Waard waarmee jij onder mijn begeleiding jouw ballast ZELSTANDIG en gericht leert LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN.

Het loslaten van de onderliggende oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens gaat niet in één keer. Dit is een proces van zeven weken waarbij je dagelijks 10 tot 15 minuten gericht met jezelf aan de slag gaat.

 

WAT KUNNEN WE DAN CONCREET BEREIKEN?
Het logische resultaat wat jij van een Body Mind Release traject mag verwachten is meer energie, fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je voelt je bevrijd, kunt weer genieten voelt je minder afhankelijk van anderen. Na een paar dagen zelfstandig aan de slag merk je al een duidelijke positieve verbetering van jouw klachten. Doordat jij hierdoor mede de innerlijke oorzaak van stress aanpakt, herstelt de doorbloeding van jouw organen en verbetert jouw immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.

 

Wat een aantal van mijn klanten hierover zeggen:

 

“Ik voel me veel sterker en energieker. Heb meer zelfvertrouwen” – Anneloes

“Wat een super effectieve methode is Body Mind Release. Geen oude pijnen uit het verleden oprakelen maar gewoon opruimen en loslaten door te DOEN. Na 3 weken merkte ik al een enorme verandering (mijn omgeving overigens ook) en aan het einde van het traject sta ik als zelfbewuste en zelfverzekerde vrouw volledig in mijn kracht.” – Elize

“Ik heb er betere inzichten door gekregen, benader alles voortaanveel positiever en ik weet hoe ik voortaan zelf mijn ballast los kan laten. De onrust die ik altijd in mijn lijf had was na een paar sessies al helemaal verdwenen en is ook niet meer teruggekomen, dat is een heerlijk gevoel!” – Sonja

En nu een belangrijke vraag voor jou: BEN JIJ BEREID OM VAN GEDACHTEN TE VERANDEREN?


Is het antwoord JA, plan dan nu direct een GRATIS inzichtsessie.