GRATIS DOWNLOADS

Ik heb inmiddels een aantal Ebooks en BLOOM! online magazines uitgebracht. Ze zijn allemaal via onderstaande links GRATIS te downloaden.

JOURNAL om stress te verminderen en meer te ontspannen

We hebben er allemaal wel eens mee te maken: het dagelijks leven kan behoorlijk stressvol zijn. Werk, persoonlijke verplichtingen en de constante informatiestroom kunnen ons flink uit balans brengen. 

In ons drukke bestaan vergeten we vaak om even een momentje voor onszelf te nemen, om te reflecteren en te relaxen.

Dit journal helpt je met eenvoudige dagelijkse oefeningen, vragen om over na te denken en positieve uitspraken om bewuster te worden van de dingen die jou stress bezorgen en hoe je daar op een effectieve manier mee om kunt gaan. Het biedt een gestructureerde aanpak om jou te helpen innerlijke rust te herontdekken en een gevoel van balans te vinden.

Ebook Chillen in een gestreste wereld

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van ons dagelijks leven en kan ons behoorlijk uitputten als we er niet op de juiste manier mee omgaan. Gelukkig is er nu een oplossing: mijn online training “Chillen in een gestreste wereld: leer hoe je stress kunt verminderen”.

Dit Ebook is ontworpen om je te leren hoe je stress kunt verminderen en meer ontspannen kunt leven. Als geen ander begrijp ik dat wij vrouwen unieke uitdagingen en verantwoordelijkheden hebben, en daarom heb ik dit Ebook specifiek afgestemd op jouw behoeften.

BLOOM! online magazine, editie 3

In deze editie weer heel veel artikelen om je te motiveren alles uit het leven halen. Laat dit BLOOM! magazine je inspireren om meer van jezelf te houden en jezelf te zien zoals anderen jou zien – met bewondering en liefde. Want als je van jezelf houdt, straal je iedere dag.

Ebook Maak je dromen waar

Allemaal dromen we wel eens van een leven waaruit we meer voldoening halen en vaker bezig zijn met dingen waar we blij van worden. Beperkende gedachten en overtuigingen weerhouden ons er vaak van om ons leven te veranderen. Welke invloed hebben deze gedachten en overtuigingen op ons handelen? Waar komen ze vandaan?

In dit Ebook ga je actief aan de slag met je gevoelens, gedachten en overtuigingen. Want, welke gedachten en overtuigingen heb jij door de jaren heen ontwikkeld? Kloppen deze overtuigingen nog wel? En welke gevoelens, gedachten en overtuigingen weerhouden jou ervan om na te denken over wat je écht wilt. Wat weerhoudt jou ervan om stappen te zetten die nodig zijn om je leven die positieve draai te geven waar je af en toe stiekem van droomt?

Women-in-Control
Van Hogendorpplantsoen 28
3317 TP  Dordrecht
06 24787543

Pin It on Pinterest