GRATIS E-book “Maak je dromen waar”

Allemaal dromen we wel eens van een leven waaruit we meer voldoening halen en vaker bezig zijn met dingen waar we blij van worden. Beperkende gedachten en overtuigingen weerhouden ons er vaak van om ons leven te veranderen. Welke invloed hebben deze gedachten en overtuigingen op ons handelen? Waar komen ze vandaan?

In dit Ebook ga je actief aan de slag met je gevoelens, gedachten en overtuigingen. Want, welke gedachten en overtuigingen heb jij door de jaren heen ontwikkeld? Kloppen deze overtuigingen nog wel? En welke gevoelens, gedachten en overtuigingen weerhouden jou ervan om na te denken over wat je écht wilt. Wat weerhoudt jou ervan om stappen te zetten die nodig zijn om je leven die positieve draai te geven waar je af en toe stiekem van droomt?

Ik neem je stap voor stap mee in het proces van jouw persoonlijke gedachten en overtuigingen. Ik laat je bewust worden van je gevoelens en je gedrag zodat je anders leert omgaan met deze overtuigingen.  

Zonder actie blijven je gedachten dromen. Dus…… Blijf je dromen of zet je nu de eerste stap om de beste versie van jezelf te worden?

Vul hiernaast je naam en emailadres in en klik op “download”. Je ontvangt dan direct de link naar het Ebook in je mailbox. Binnen 15 minuten niets ontvangen? Check dan ook even je SPAM-box.

Women-in-Control
Van Hogendorpplantsoen 28
3317 TP  Dordrecht
06 24787543

Pin It on Pinterest