Waarom vrouwen vanaf 40 jaar?

Ouder worden komt met gebreken – en vele daarvan worden veroorzaakt door de veranderingen in ons hormoonstelsel. Ik zie dat veel vrouwen van 40plus daardoor worstelen om hun ware IK te laten zien. De vraag “is dit het nou” schiet regelmatig door hun hoofd en ze hebben het idee dat er meer uit het leven te halen is. Verder trekken ze té vaak de handrem aan door hun eigen belemmerende gedachtes. Ze willen meer rust in hun hoofd en in hun lijf.

Omdat ik dit proces zelf ook heb doorlopen en gespecialiseerd ben in transformatieprocessen, ben ik de juiste persoon om deze vrouwen te helpen terug te keren naar de kern. Om ze te helpen weer grip op hun leven te krijgen, meer in het NU te gaan leven en weer in zichzelf te gaan geloven en vertrouwen.

Wat onderscheidt mij van andere coaches?

Ik heb inmiddels mijn eigen beren op de weg aangepakt tijdens de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd. Verder ben ik de liefdevolle maar strenge leermeester, de stok achter de deur en de interne reisleider. Met andere woorden: daadwerkelijk doelen bereiken, open gesprekken, nieuwe gewoontes aanleren, oude gewoontes afleren, beperkende overtuigingen ombuigen. Ik help om dingen helder te krijgen. Ik stel de vragen die een ander niet durft te stellen. Ik geef terug wat ik zie en wat ik hoor. En dit alles niet uit een boekje maar puur gericht op persoonlijke behoeftes.

Ik woon niet in de buurt van Dordrecht maar wil wel graag met je samenwerken, kan dat?

Ja absoluut! Sessies kunnen zowel face2face plaatsvinden in de praktijk van Women-in-Control, maar ook via Zoom (of een andere onlinemethode). Of een combinatie hiervan. Qua effectiviteit is er geen verschil.

Hoe snel kan ik bij jou terecht?

Over het algemeen kun je al binnen 2 weken terecht voor de eerste (GRATIS) inzichtsessie. Daaraan voorafgaand stuur ik alvast een vragenlijst die zoveel mogelijk dient in te vullen, zodat we tijdens de eerste kennismaking wellicht al stappen kunnen nemen.

Is transformatie coaching iets voor mij?

Ja, transformatie coaching is geschikt voor elke vrouw die écht van de beren op haar weg af wil. Het maakt niet uit hoe groot of klein deze beren zijn, wat je achtergrond, beroep of je dromen zijn. Of je nou meer een denker bent, of juist een voeler. Of je nou nuchter en down-to-earth bent, of juist spiritueel. Transformatie coaching werkt verder voor elke vrouw die gemotiveerd is en bereid is om haar leven blijvend te veranderen.

Blijf ik nog wel mijzelf ná transformatie coaching?

Transformatie coaching zorgt ervoor dat je juist méér jezelf wordt. Weer de vrouw wordt die je bent achter de blokkades, de belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. Je wordt weer de vrouw die je bent achter die maskers: authentieker, vrijer, jezelf. Waardoor je ook beter keuze kunt maken en stappen kunt nemen die écht bij je passen en mensen aantrekt die jouw waarderen om wie JIJ bent.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is per vrouw verschillend. Gemiddeld heeft een cliënt na 5 sessies van ongeveer 1 uur per sessie genoeg handvaten om zelf verder te kunnen.