GRATIS E-book “Chillen in een gestreste wereld”

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van ons dagelijks leven en kan ons behoorlijk uitputten als we er niet op de juiste manier mee omgaan. Als vrouw weet je als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen hoog te houden: werk, gezin, relaties, vrienden en nog veel meer. Vaak wordt er van ons verwacht dat we altijd klaar staan voor anderen, waardoor we onszelf wegcijferen en onze eigen behoeften vergeten.

Maar nu is het tijd om aan jezelf te denken. Tijd om te leren hoe je beter kunt omgaan met stress, zodat je meer rust, energie en balans kunt ervaren in je leven. Dit Ebook “Chillen in een gestreste wereld: leer hoe je stress kunt verminderen” is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die op zoek zijn naar praktische en effectieve strategieën om stress te verminderen en meer ontspannen te leven.

Als deskundig coach en trainer heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van vrouwen om stress te verminderen. In dit Ebook zal ik je stap voor stap begeleiden door middel van oefeningen en praktische tips, zodat je leert hoe je stress kunt herkennen en verminderen. Je leert bijvoorbeeld hoe je je emoties kunt beheersen, hoe je mindfulness kunt beoefenen en hoe je gezonde gewoonten kunt creëren die je helpen om te ontspannen en weer in balans te komen.

Het Ebook is te downloaden en je kunt het lezen op een moment dat het jou uitkomt, waar en wanneer je maar wilt. 

Mijn naam is Esther Limonard en ik heb een enorme passie voor persoonlijke groei. Uit ervaring weet ik als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet.

Een aantal jaren geleden stond ik op hetzelfde punt als jij. Ik leefde grotendeels zoals mijn ouders me hadden geleerd: Ik was gedreven, sociaal, betrouwbaar, perfectionistisch en ik had een ontzettend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Veel dingen deed ik op de automatische piloot of op pure wilskracht. Ik voelde wel dat de stress hoog was, maar negeerde dit gevoel volledig.

Tot ik in 2015 gedwongen mijn leven rigoreus moest omgooien. En dit betekende dat ik mijn comfort zone volledig los moest laten. Was dit spannend? Hell yeah! Was het eng? Nou en of! Maar het heeft mij zo veel meer opgeleverd.

Inmiddels heb ik als erkend coach en therapeut jarenlange ervaring in het begeleiden van vrouwen om stress te verminderen. 

Na het afronden van dit Ebook heb je de vaardigheden en tools om je stressniveau te verminderen en een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Je zult merken dat je meer in staat bent om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan, terwijl je tegelijkertijd meer tijd en aandacht hebt voor jezelf.

Dus waar wacht je nog op? Download vandaag nog het Ebook “Chillen in een gestreste wereld: leer hoe je stress kunt verminderen”. Want ook jij verdient het om tijd voor jezelf te nemen en te leren hoe je beter kunt omgaan met stress. Laat mij je daarbij helpen!

Vul hiernaast je naam en emailadres in en klik op “download”. Je ontvangt dan direct de link naar het Ebook in je mailbox. Binnen 15 minuten niets ontvangen? Check dan ook even je SPAM-box.

Women-in-Control
Van Hogendorpplantsoen 28
3317 TP  Dordrecht
06 24787543

Pin It on Pinterest