De kunst van loslaten

Je kunt er heel lang bij iemand op de bank over door blijven praten, óf je ademt diep in en besluit om voor altijd LOS-TE-LATEN!


Plekje reserveren

Hoe vaak zeggen we niet ”laat die angst, onzekerheid of persoon toch los”. “Jaaaaaa, makkelijker gezegd dan gedaan”, denk je dan. Hoe doe ik dat dan en wat moet ik dan loslaten?” ”Waarom lukt het mij niet en een ander wel?”

Vraag je je weleens af of dit het leven is waar je altijd van hebt gedroomd? Zit je vast? Draai je steeds in hetzelfde cirkeltje rond en kom je er niet uit?

Naarmate we ouder worden kunnen we vaker geconfronteerd worden met fysieke, emotionele en psychische klachten. We kunnen vastzitten in beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en patronen. Vaak ligt de oorsprong van deze klachten in onze jeugd en in onverwerkte ervaringen van lang geleden.

Veel mensen hebben onbewust last van het verleden. Zo zeulen wij zomaar een hoop ‘ballast’ in onze rugzak met ons mee. Soms hebben we geen idee waar onze klachten vandaan komen omdat we “de verwondingen” vergeten zijn. Tot het moment dat deze getriggerd worden. En natuurlijk heeft het verleden je ook gevormd tot wie jij nu bent, maar wanneer het jouw leven negatief beheerst en domineert, is misschien nu de tijd gekomen om hier iets aan te doen.

Daarom is het belangrijk om op te letten. Trek je bijvoorbeeld telkens “verkeerde” mensen of situaties aan, durf je geen NEE te zeggen, ben je moe, denk je vaak negatief en/of pieker je veel, heb je gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, ben je somber of zit je zelfs in een burn-out, dan zijn dat o.a. aanwijzingen dat iets ín jou om verwerking vraagt. Wil jij het verleden loslaten? Ga dan nu met jezelf aan de slag!

 

Wat ga je tijdens de online workshop DE KUNST VAN
LOSLATEN leren:

  • Hoe kom je aan jouw ballast? Waar zit deze ballast en hoe beïnvloedt dit je gedrag, gevoel, denken, handelen en gezondheid?
  • Hoe ontstaan gevoelens van stress, spanning en onrust en waar komen onze gedachten vandaan?
  • Hoe ontstaat emotionele afhankelijkheid en wat kun jij doen om je weer onafhankelijk te voelen?
  • Leren loslaten: Ik laat je ervaren hoe de Body Mind Release loslaatmethode werkt.
  • Hoe kun je positieve gevoelens verliezen en hoe beïnvloedt dit jou?
  •  

Is jouw rugzak in de loop der jaren veel té zwaar geworden?
Heb jij last van deze ballast?
Doe dan mee met deze workshop
“DE KUNST VAN LOSLATEN”.
   


Schrijf  je in voor deze GRATIS workshop. Je ontvangt dan alle informatie +
de link via je mail (check ook je Spam-box).  Er zijn een beperkt aantal
plekken beschikbaar, dus wees er snel bij om je plekje te bemachtigen. 
 


Plekje reserveren


Loslaten geeft je de vrijheid om dingen te doen
die écht belangrijk voor je zijn.