UWV TRAJECTEN

Sinds juli 2021 ben ik als partner van Sylviabochem.nl bij het UWV aangesloten voor Modulaire Reintegratie- en Werkfit trajecten. Dus heb jij een ziektewet, WIA, WAO of Wajong uitkering, dan zou het zomaar kunnen dat het UWV een traject dat je bij mij zou willen volgen vergoedt.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik als geen ander hoeveel moeite het kost om je “nieuwe ik” te accepteren als je door fysieke en/of mentale problemen bij het UWV terecht komt. Bij mij was de oorzaak een partiële dwarslaesie. Voordat ik überhaupt weer enigszins kon gaan dénken aan gedeeltelijk terugkeren in het arbeidsproces, moest ik eerst mentaal weer in balans zien te komen. Ik moest als het ware afscheid nemen van mijn “oude” ik en mijn nieuwe mogelijkheden opnieuw gaan herontdekken.

En geloof me, onderweg ben ik héél veel belemmerende overtuigingen tegengekomen. Ben ik niet té oud (toen 50 jaar)? Kan ik dit wel? Zitten mensen wel op mij te wachten? Wat als het niet lukt? Wat gaat mijn omgeving hiervan vinden? Deze kritische stemmetjes hebben me er niet van weerhouden om toch mijn koers compleet te wijzigen. En inmiddels heb ik mijn grootste droom, een eigen coachpraktijk opzetten en een Facebook community oprichten, gerealiseerd.

Ik kan nu eerlijk zeggen dat ik trots ben op de vrouw die ik geworden ben en op het nieuwe leven dat ik voor mezelf heb gecreëerd. Mijn dromen zijn werkelijkheid geworden. EN DIT KAN JIJ OOK!

Want in mijn werk als trainer, coach en therapeut leer ik je met bewezen tools en technieken opnieuw te ontdekken waar je gelukkig van wordt, om je beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en patronen te doorbreken en stappen te zetten waarvan je nooit had gedacht deze te kunnen zetten.

BEN JE CLIËNT BIJ HET UWV?
Ben je cliënt bij het UWV en wil je weer lekkerder in je vel zitten, zodat je met voldoende energie actief kunt deelnemen aan de maatschappij en van betekenis kunt zijn voor anderen?

Je kan bij je contactpersoon van het UWV je interesse kenbaar te maken voor een re-integratietraject bij Sylviabochem.nl. Dan zal je geadviseerd worden om een afspraak met ons te maken voor een persoonlijk gesprek, zodat we kunnen overleggen hoe het traject er voor jou uit zal zien. Wij maken een re-integratietraject altijd ‘op maat’.

BEN JE WERKZAAM BIJ HET UWV?
Ben je werkzaam bij het UWV en wil je weten hoeveel positief effect Body Mind Release heeft op mensen? Hoe het mensen met spanning, trauma, burn-out, weinig zelfvertrouwen of andere problematieken binnen drie maanden op een duurzame manier activeert en motiveert?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of om de mogelijkheden te bespreken.