BODY MIND RELEASE

Je kan in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten is tijdelijk en ze verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons (anders) omgaan met je klacht en/of probleem.  De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?

Weet je dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release (BMR) over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

Leren oorzaken loslaten en aanpakken

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven.  Deze beperkende overtuigen kleuren de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton kan jouw ballast zelfs bepalen welke (erfelijke) ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. Ook het verlies van positieve gevoelens heeft een grote impact. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven.

Jouw ballast in kaart gebracht!

Binnen de BMR heeft ontwikkelaar Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij therapeuten waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Ik kan dit gericht voor jou uittesten.

Zelf ballast leren loslaten en positieve terughalen
Vervolgens leer ik jou hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. We praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Breed inzetbaar en effectief
BMR is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Subjectief onderzoek laat uitstekende resultaten zien bij klachten als:

 • Stress, spanning en onrust gevoelens
 • Veel fysieke en psychische klachten
 • Negatief denken en piekeren
 • Angsten
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Verslavingsgedrag
 • Paniekaanvallen
 • Traumaverwerking
 • Vermoeidheid
 • Gevoel vast te zitten
 • Burn-out
 • Somberheid
 • Afhankelijkheidsgevoel

Ga jij voor een resultaatgerichte aanpak en wil je weten wat Body Mind Release voor jou kan betekenen, klik dan op de knop "Dit wil ik" om een gratis inzichtsessie aan te vragen.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Wat een super effectieve methode is Body Mind Release. Geen oude pijnen uit het verleden oprakelen maar gewoon opruimen en loslaten door te DOEN. Na 3 weken merkte ik al een enorme verandering (mijn omgeving overigens ook) en aan het einde van het traject sta ik als zelfbewuste en zelfverzekerde vrouw volledig in mijn kracht."

Angela K

"Toen ik bij Esther binnen stapte om het BMR traject te gaan doen, was ik een beetje sceptisch. Ik had al zoveel losgelaten en al zoveel dingen gedaan om aan mijzelf te werken. Voor die eerste sessie had Esther mij geappt en voor een kop koffie uitgenodigd, omdat ze dacht dat dit traject mij net even verder kon helpen. Ik ken Esther al jaren en ze is een super goede life coach en ik liep steeds weer tegen een paar oude angels aan, dus ik dacht: why not? De eerste week dacht ik nog, oookeeee wat moet ik hiermee? Maar gaandeweg werden dingen duidelijk, Esther speelt met alle vragen waardoor er puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik heb het traject nu afgesloten en ik ben veel rustiger, ik bekijk dingen heel anders, vanuit een ander perspectief waardoor dingen me minder raken. Ik zit gewoon zoveel lekkerder in mn vel. Ik vind mezelf weer leuk en overal heb ik de lading afgehaald. Met name de rust die ik nu ervaar is heerlijk. Er moet niks, alles mag, geen ladingen meer, geen hoge latten meer. Ik dacht dat ik me allang goed in mijn vel voelde, maar dat was dus niet zo. Nu wel en ik geniet er van. Had ik dit jaren eerder geweten zeg…. Dus zit je in een vicieuze cirkel? Doe jezelf dit cadeau. Het is absoluut de moeite waard! En bij Esther ben je in gouden handen. ❤ Dankjewel lieve Esther, voor alles van de afgelopen weken!"
Mariëlle Smith-Lommen

Ik heb bij Esther een Body Mind Release traject gevolgd. Wát een bijzondere reis was dat.
Ik heb al een aardige reis achter de rug en heb hard gewerkt aan mijn ontwikkeling. Ik had best inzichtelijk waar mijn triggers zitten. Maar de programma’s zaten zo diep geworteld in mijn systeem dat ik er altijd voor moest werken om ze los te laten. Mijn lichaam wist niet beter dan in deze stand te staan. Door BMR en de begeleiding van Esther is er rust in mijn lichaam. De programma’s slaan niet meer om het minste geringste aan. Het is net of mijn lichaam nu snapt waar ik al die jaren aan gewerkt hebt, het komt samen en er is rust. Ik voel me zoveel lichter en energieker.
Ik gun iedereen deze reis, of je nu al veel aan ontwikkeling gedaan hebt of nog helemaal niet, dat maakt niet uit. Je lichaam snapt deze taal en knapt er zo ontzettend van op.
Lieve Esther, dankjewel voor je begeleiding. Je hebt altijd de juiste woorden. Met een lach en een traan heb ik deze weken beleefd met je. Ik gun iedereen een traject met jou, ik hoop dat mensen het zichzelf ook gunnen. Want ieder mens is het waard om zich gelukkiger te voelen”.
Jacqueline Uijterlinde

 

MEER WETEN?

Wil je meer weten over deze effectieve methode, ga dan naar de website www.bodymindrelease.nl