women-in-control.nl

Waarom heb ik dit magazine gemaakt?

Met het verschijnen van dit BLOOM! Magazine komt een lang gekoesterde droom van mij uit. 
Graag wil ik jullie met dit magazine inspireren en aanmoedigen om ook je dromen te volgen. Om hierin een volgende stap te zetten. Of dat nu is in je leven, je carrière of je persoonlijke ontwikkeling. Als je voelt dat het tijd is voor de volgende stap, zet ‘m dan ook. Je kan heel lang wachten totdat er hopelijk iets verandert in je leven, maar je kan ook het heft in eigen handen nemen en zelf de verandering creëren waar je naar verlangt.
Heel vaak twijfelen we aan onszelf. Misschien doe jij dat ook continu? Je denkt dat je het niet in je hebt om je dromen waar te maken. Daardoor stel je telkens de dingen uit waarvan je voelt dat je ze moet doen. Ik ben hier om je te vertellen dat er iets in jou zit dat veel sterker en groter is dan het stemmetje dat jou vertelt dat je het niet kan. Jij kan ervoor kiezen om te luisteren én te vertrouwen op wat je diep van binnen in je hart voelt.
De verschillende verhalen die je gaat lezen zijn een reminder dat, als je in je hart voelt dat het tijd is voor de volgende stap, dat je deze ook echt gaat zetten.

Alvast een paar onderwerpen
uit het magazine


JIJ BENT UNIEK, WEES DAAR TROTS OP

Als je gelukkig bent met jezelf, maakt het niet meer uit wat een ander zegt, heeft of kan. Wees uniek en ben daar trots op!
pixa30

HOE BLIJVEN WE MET ELKAAR IN VERBINDING
Vanuit mijn werk ken ik zoveel powervrouwen met veel wijsheid, kennis en intuïtieve vaardigeheden en er zijn zó veel vrouwen die hier naar op zoek zijn. Hoe gaaf is het dat die op deze manier met elkaar verbonden worden.

FOLLOW YOUR DREAMS

Cindy Veronique te Ronde maakt samen met haar man en 2 dochters (17 en 18 jaar) een wereldreis. Met in haar rugzak niet meer dan 50 artikelen begon hun reis op 3 oktober in Equador. In dit artikel haar verslag.  
WAT GAAT 2022 ONS BRENGEN
2022 is het jaar van getal 6. Dit getal symboliseert thema’s als liefde, verzorging en selfcare. Ontdek met behulp van numerologie welke kansen en uitdagingen het jaar 2022 brengt.

Wie ben ik

Mijn naam is Esther Limonard, eigenaar van praktijk Women-in-Control en de hieraan gekoppelde besloten Facebook Community BLOOM! 40plus.
Ik zie heel veel vrouwen van 40plus worstelen om hun ware IK te laten zien. Ze durven niet 100% zichzelf te zijn, op het werk en thuis. We moeten van alles en vaak ook precies zoals anderen of de maatschappij van ons verwacht wordt. Dat kan op een gegeven moment behoorlijk gaan wringen en benauwen.
Persoonlijk ontwikkeling is een voortdurend proces van verandering in de richting van gewenste dromen en doelen. Op onbewust niveau worden we vaak geremd door onze waarden en overtuigingen. Mijn missie is om 40plus vrouwen te helpen om zich hiervan bewust te worden zodat ze steeds meer kanten van zichzelf ontdekken en hun keuzemogelijkheden gaan verruimen.