women-in-control.nl

GA DOEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT!

Het is alweer tijd voor de 2e editie van het online BLOOM! Magazine.

Met de artikelen in deze editie wil ik je inspireren om te gaan onderzoeken waar je blij van wordt en daar meer van te gaan doen.

Om hier bewust tijd voor vrij te maken door bijvoorbeeld vaker NEE te zeggen of dingen te delegeren aan anderen. Je leeft nu. Niet straks. Straks is er een nieuwe nu, en weer een nieuwe nu. Als je tijdens iedere ‘nu’ denkt aan straks, dan heb je dit moment niet bewust ervaren. En dat is zonde, want ieder moment is waardevol. Stop de frustratie, ga aan de slag. Neem de touwtjes in handen en geniet van iedere stap.

Alvast een aantal onderwerpen uit dit magazine

Gelukkig zijn overkomt je niet, dat creëer je
Wat bedoelen we als we zeggen dat gelukkig zijn iets is wat je je zelf creëert? Wat betekent dit bijvoorbeeld voor je emotionele groei? Misschien heb je er nog nooit zo naar gekeken. Je leerde er waarschijnlijk niets over op school en ook je ouders vonden dit misschien geen belangrijk onderwerp om met je te bespreken. Toch is het belangrijk om dit te weten als je gelukkig wilt zijn. 

Leven voor gevorderden
Heb de moed om opnieuw te beginnen en naar jezelf te luisteren. Die innerlijke stem schreeuwt niet, maar als je goed luistert, hoor je hem luid en duidelijk. Geef hem aandacht en er gebeuren bijzondere dingen. Dat gunt Josien Sneek van Ervaren ambtenaren jou ook!

Midlife obstakels als de spring-plank naar een glansrijke Tweede helft
In 2013 verliet Sandra de Gelder na jaren niet meer happy te zijn haar hoog-betaalde corporate baan en in datzelfde jaar verliet haarm an haar plotseling voor een ander. Alles stond op zijn kop. Maar ze weet nu: het is het beste dat haar had kunnen overkomen. 

Pippie Langkous voor één dag
Laten we de Pippie Langkous in onszelf wakker maken! Laten we (opnieuw) met een open blik vanuit liefde de wereld en onze innerlijke wereld ontdekken. Wilma Veldhuis daagt je in dit artikel uit om ten minste 1 dag buiten de lijntjes te kleuren.

Wie ben ik

Mijn naam is Esther Limonard, eigenaar van praktijk Women-in-Control en de hieraan gekoppelde besoten Facebook community BLOOM! 40plus. 

Ik zie heel veel vrouwen van 40plus worstelen om hun ware IK te laten zien. Ze durven niet 100% zichzelf te zijn, op het werk en thuis. We moeten van alles en vaak ook precies zoals anderen of de maatschappij van ons verwacht. Dat kan op een gegeven moment flink gaan wringen en benauwen. 

Ik ben van mening dat persoonlijke ontwikkeling een voortdurend proces is van verandering in de richting van gewenste dromen en doelen. Helaas worden we hierbij vaak geremd door onze waarden en overtuigingen. Het is mijn missie om 40plus vrouwen te helpen om zich hiervan bewust te worden zodat ze steeds meer kanten van zichzelf kunnen ontdekken en hun keuzemogelijkheden gaan verruimen.