“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world”

De artikelen in mijn online shop zijn door mij ontworpen om jou te begeleiden op een dieper niveau van zelfreflectie en bewustwording. Of je nu worstelt met het bepalen van je doelen, het versterken van je intuïtie, het opbouwen van zelfvertrouwen of het maken van bepaalde keuzes, elk artikel is door mij met liefde samengesteld om meer bewustwording te creëren. Ik moedig je hiermee aan om naar binnen te kijken, je innerlijke kompas te volgen en de transformatie te omarmen die nodig is om jouw mooiste leven te leiden.

Gebruik mijn online aanbod als hulpmiddel om dieper te graven, meer inzichten te krijgen en stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke pad van persoonlijke groei. Van erachter komen waar je heen wilt tot vertrouwen op je gevoel en van in jezelf geloven tot er vol gas voor gaan. Met liefde, aandacht en compassie. Op jouw eigen manier.

Gaat jouw hoofd met je aan de haal? Piekeren, malen, eindeloze lijstjes maken, verhalen verzinnen, doemscenario’s uitdenken, keuzes overdenken, overdenken en nog eens overdenken. En jij maar zoeken naar zen. Je kent alle trucs om meer mindful te zijn, je ademt en aardt je suf, je staat op je kop om dat hoofd tot rust te brengen. Om een lange neus terug te krijgen! Wat je ook tegen jezelf zegt, dat hoofd heeft gewoon een “mind of his own”. Gaat lekker met jou aan de wandel in plaats van dat jij je hoofd uitnodigt op jouw feestje. Grrrrr, zo frustrerend!

Op zo’n moment kun je maar één ding doen, maar één vraag stellen: waarom?! Waarom ben je een gegijzelde van je eigen hoofd? Waarom houden je gedachten je gevangen? Tijd voor helderheid:

 

Je mind wil je beschermen en is daarin een veel grotere krachtpatser dan jij denkt. Een soort persoonlijke bodyguard. Je mind houdt je graag op je plek, want dat is lekker veilig. Dus liever blijven wikken, wegen, twijfelen en ‘alles op een rijtje zetten’ dan een knoop doorhakken als dat betekent dat je iets nieuws aangaat, afscheid ergens van moet nemen of zekerheden opgeeft.

Je mind is veeeeel beter in redenen, uitvluchten en excuses bedenken om iets niet te doen, dan om iets wel te doen (je weet wel, die comfortzone). Maar hé, je hebt maar één reden nodig om iets wél te doen. Wat is die ene reden voor jou?

Je mind leeft in het verleden of in de toekomst. Klampt zich vast aan een ideaalbeeld van het verleden, spoort je aan de rottigheid uit het verleden alsnog goed te maken en geeft je een gevoel van falen omdat je je droomleven nog niet waargemaakt hebt. Daardoor vergeet je te kijken naar wat er NU is, in dit moment. Waar je op dit moment bent en welke eerste stap je kunt zetten om jezelf vrij te spelen. Vrij van gedachten, patronen, aannames en overtuigingen die er juíst voor zorgen dat dat verleden rooskleuriger lijkt dan het werkelijk was, dat je het gevoel hebt dat je nog iets goed te maken hebt, of dat die gedroomde toekomst niet voor je lijkt weggelegd.

Klinkt je vast niet onbekend in de oren (zeker niet als je mij al een tijdje volgt :-)). Maar iets weten is nog niet hetzelfde als er iets mee doen. Dussss….

Zie je hoe de werking van je mind je gevangen houdt, hoe je mind je werkelijkheid bepaalt? JOUW werkelijkheid, niet dé werkelijkheid. Want die bestaat niet. Er is alleen maar jouw werkelijkheid. En als je dat weet, kun je er dus net zo goed een andere werkelijkheid van maken!

Neem eens even de tijd om die breinkracht van je te gebruiken voor dat wat er echt toe doet. En vraag jezelf af:
– wat heb ik nodig om mezelf vrij te voelen?
– wat wordt er mogelijk als ik mezelf vrij voel? Waarvoor komt er dan ruimte, wat ontstaat er dan?

Als je je bewust wilt worden van je gedachten, overtuigingen en patronen en terug wilt keren naar de persoon die je diep van binnen eigenlijk bent, ben ik wellicht degene die jou daarbij kan helpen. Tijdens een traject gaan we kijken naar jouw overlevingsmechanismes en angsten, maar -nog mooier- je gaat vooral ontdekken waar jouw weg naar groei ligt. En dit alles op een heel eenvoudige manier en in slechts 7 weken!

Is dit wat je wilt en ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Maak dan hier een afspraak voor een GRATIS inzichtsessie of stuur een Whatsapp bericht naar 06 24787543. Je hebt maar één leven, het zou zonde zijn als je niet 100% voor het beste leven gaat.

Pin It on Pinterest