“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world”

De artikelen in mijn online shop zijn door mij ontworpen om jou te begeleiden op een dieper niveau van zelfreflectie en bewustwording. Of je nu worstelt met het bepalen van je doelen, het versterken van je intuïtie, het opbouwen van zelfvertrouwen of het maken van bepaalde keuzes, elk artikel is door mij met liefde samengesteld om meer bewustwording te creëren. Ik moedig je hiermee aan om naar binnen te kijken, je innerlijke kompas te volgen en de transformatie te omarmen die nodig is om jouw mooiste leven te leiden.

Gebruik mijn online aanbod als hulpmiddel om dieper te graven, meer inzichten te krijgen en stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke pad van persoonlijke groei. Van erachter komen waar je heen wilt tot vertrouwen op je gevoel en van in jezelf geloven tot er vol gas voor gaan. Met liefde, aandacht en compassie. Op jouw eigen manier.

WELK MASKER DRAAG JIJ VANDAAG?

Want eerlijk, wij vrouwen zijn een ster in onszelf beter en mooier voor doen dan dat we ons in werkelijkheid voelen. We geloven er heilig in dat, zolang we er maar voor zorgen dat niemand iets aan ons merkt, alles uiteindelijk wel goed zal komen.

Op je werk ben je de professional, sta je stevig in je schoenen en kan je goed met stress en werkdruk omgaan. Privé ben je een liefhebbende partner, een goede ouder voor je kind, heb je een druk sociaal leven en sta je altijd voor iedereen klaar. Je wilt graag aan alle verwachtingen voldoen.

Maar onder dat masker zitten angsten en onzekerheden.
➡️ De vraag “is dit het nou” schiet regelmatig door je hoofd
➡️ Je twijfelt vaak aan jezelf, je werk en alles en iedereen om je heen
➡️ Je hebt het idee dat er veel meer uit je leven te halen is

En hierdoor ben je vaak aan het OVERLEVEN in plaats van volop van het leven te genieten. Je bent vaak moe en verlangt naar meer rust.

Op het moment dat je alleen maar het “perfecte plaatje” laat zien, draag je dus continue een masker. En wat is het oordeel dat anderen over jou hebben dan eigenlijk waard? Vinden ze jóu aardig of de persoon met het masker op? Maar daarnaast kost het ook nog eens heel veel energie om dat perfecte plaatje in stand te houden. En op die manier leg je een goede basis voor een burn-out.

Wil je graag veranderen en je meer openstellen? Wil jij ook je masker afzetten, voor jezelf kiezen en volledig jezelf zijn? Maar weet je niet hoe?
Laat mij je helpen om in slechts 7 weken de (onbewuste) patronen, die jou misschien al vanaf je kindertijd beperken in je persoonlijke groei, los te laten. Ga naar mijn contactpagina en plan een GRATIS inzichtsessie. 

Pin It on Pinterest