“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world”

De artikelen in mijn online shop zijn door mij ontworpen om jou te begeleiden op een dieper niveau van zelfreflectie en bewustwording. Of je nu worstelt met het bepalen van je doelen, het versterken van je intuïtie, het opbouwen van zelfvertrouwen of het maken van bepaalde keuzes, elk artikel is door mij met liefde samengesteld om meer bewustwording te creëren. Ik moedig je hiermee aan om naar binnen te kijken, je innerlijke kompas te volgen en de transformatie te omarmen die nodig is om jouw mooiste leven te leiden.

Gebruik mijn online aanbod als hulpmiddel om dieper te graven, meer inzichten te krijgen en stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke pad van persoonlijke groei. Van erachter komen waar je heen wilt tot vertrouwen op je gevoel en van in jezelf geloven tot er vol gas voor gaan. Met liefde, aandacht en compassie. Op jouw eigen manier.

Kies ervoor om je hart te volgen

Wat wij vrouwen van 40+ vaak vanuit onze opvoeding hebben meegekregen, is om zoveel mogelijk te kiezen voor ZEKERHEID. En weet je, onze ouders deden dit met de beste bedoelingen maar ze gaven ons hiermee onbewust een vorm van angst mee. We hebben daardoor geleerd om vanuit het hoofd, vanuit controle te leven IN PLAATS VAN UIT HET HART.

Hierdoor kiezen we in ons leven nog té vaak voor zekerheid ten koste van ons geluk. We maken de verstandige keuze, de veilige keuze. We krijgen er niet veel inspiratie door, maar in ieder geval weten we waar we aan toe zijn. In ieder geval hebben we de boel onder controle. Soms offeren we geluk op omdat we zekerheid belangrijker vinden. Maar werkt dit nou eigenlijk wel?

Niet helemaal, want het blijft toch vaak knagen. We missen het gevoel dat we echt doen wat ons gelukkig maakt. We slepen onszelf er doorheen, maar krijgen er niet echt veel energie van. Geluk kun je negeren, vergeten of onderdrukken, maar de behoefte eraan zal nooit helemaal verdwijnen…

Als je iets loslaat, krijg je er automatisch iets anders voor terug. En geloof me, ik spreek uit ervaring. Been there, done that.

Elke keer als ik de behoefte aan zekerheid wat losliet, kreeg ik er geluk voor terug.

Elke keer als ik het verstand wat ontspande, kreeg ik er gevoel voor terug.

Elke keer als ik angst was losliet, kreeg ik er vertrouwen voor terug.

» Geeft jouw gevoel aan dat het tijd is voor verandering?
» Wil je weer leren vertrouwen op je gevoel en het niet langer onderdrukken?
» Wil je meer van hoofd naar hart?
» Wil je doen waar jij gelukkig van wordt?

Wellicht kan ik jou helpen om terug te keren naar de kern. Door jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en patronen los te laten en zo te ontdekken wie jij echt bent en waar je voor staat.

Pin It on Pinterest