“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world”

De artikelen in mijn online shop zijn door mij ontworpen om jou te begeleiden op een dieper niveau van zelfreflectie en bewustwording. Of je nu worstelt met het bepalen van je doelen, het versterken van je intuïtie, het opbouwen van zelfvertrouwen of het maken van bepaalde keuzes, elk artikel is door mij met liefde samengesteld om meer bewustwording te creëren. Ik moedig je hiermee aan om naar binnen te kijken, je innerlijke kompas te volgen en de transformatie te omarmen die nodig is om jouw mooiste leven te leiden.

Gebruik mijn online aanbod als hulpmiddel om dieper te graven, meer inzichten te krijgen en stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke pad van persoonlijke groei. Van erachter komen waar je heen wilt tot vertrouwen op je gevoel en van in jezelf geloven tot er vol gas voor gaan. Met liefde, aandacht en compassie. Op jouw eigen manier.

Volg je dromen in plaats van je angsten en sta versteld van wat je kunt bereiken.

We kennen allemaal het gevoel van angst wel. Maar soms kan angst zo groot zijn dat het je behoorlijk beperkt in je dagelijks leven.

Je durft geen risico’s te nemen uit angst voor financieel tekort

Je durft niet te zeggen wat je denkt uit angst anderen hiermee te kwetsen
Je durft de controle niet los te laten uit angst om te falen
Je past je continue aan uit angst anderen te verliezen
Je blijft vluchten of vechten tegen een bepaalde situatie uit angst voor verandering
Je hebt je hart afgesloten uit angst opnieuw gekwetst te worden
Je zoekt constant bevestiging van anderen uit angst om eigen verantwoordelijkheid te nemen
Je cijfert jezelf weg uit angst verlaten te worden

Je onderdrukt je eigen gevoelens uit angst stom en/of belachelijk gevonden te worden.

Zomaar een aantal angsten die jou behoorlijk in de weg kunnen zitten.

Het is vaak heel lastig om zelf de patronen te doorbreken die jouw angsten en problemen veroorzaken. Vaak worstel je hier al langere tijd mee en toch weet je niet hoe je het op kunt lossen. We zijn als mens ook heel goed in staat om onze gevoelens en gedachten te “parkeren”, weg te stoppen, er niet aan hoeven denken. Maar ons brein laat zich niet foppen. Daarom komen weggestopte issues toch vaak weer naar de oppervlakte op het moment dat ze getriggerd worden. En dat zorgt voor stress, somberheid, lusteloosheid, piekeren, hoofdpijn, vermoeidheid enz.

Niets wordt zo triest als jezelf later de vraag stelt: “Hoe had mijn leven eruit gezien als ik meer in mezelf geloofde?” Dus laat je leven niet aan je voorbij gaan en ga je eigen koers bepalen.

Als coach/therapeut ben ik er om je te helpen jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en oude patronen definitief los te laten. Zodat het geloof in jezelf herstelt, je zelfvertrouwen een boost krijgt, jij in je eigen kracht gaat staan en weer vol van het leven kan genieten.

Pin It on Pinterest