“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world”

De artikelen in mijn online shop zijn door mij ontworpen om jou te begeleiden op een dieper niveau van zelfreflectie en bewustwording. Of je nu worstelt met het bepalen van je doelen, het versterken van je intuïtie, het opbouwen van zelfvertrouwen of het maken van bepaalde keuzes, elk artikel is door mij met liefde samengesteld om meer bewustwording te creëren. Ik moedig je hiermee aan om naar binnen te kijken, je innerlijke kompas te volgen en de transformatie te omarmen die nodig is om jouw mooiste leven te leiden.

Gebruik mijn online aanbod als hulpmiddel om dieper te graven, meer inzichten te krijgen en stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke pad van persoonlijke groei. Van erachter komen waar je heen wilt tot vertrouwen op je gevoel en van in jezelf geloven tot er vol gas voor gaan. Met liefde, aandacht en compassie. Op jouw eigen manier.

Waar ben je jezelf kwijtgeraakt?
Of je nu vastloopt in je werk, je relatie, moeite hebt met het (terug)vinden van positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, overgave, doorzettingsvermogen, eigenwaarde of lef, of wanneer je de balans opmaakt – kijkt naar je leven en denkt: “Is dit het nou?”. Ergens ben je het échte contact met jezelf verloren.

Het contact met jezelf verliezen is niet iets wat van de een op andere dag gebeurt. Dat heb je wellicht al ervaren. Het is een proces dat al vanaf je kinderjaren gaande is. Want, als gevolg van je opvoeding, invloeden van buitenaf, willen voldoen aan verwachtingen van anderen en vervelende of traumatische gebeurtenissen, verlies jij positieve gevoelens en verzamel jij ballast. Met ballast bedoel ik beperkende gevoelens en overtuigen, angsten en levensprogramma’s.

En zo dragen wij allemaal een onzichtbare rugzak met ons mee. Als deze rugzak te zwaar wordt om te dragen moeten we er voor zorgen dat deze lichter wordt. Hoe? Door de ballast die er in zit eens even goed onder de loep te nemen.

Want wat heb jij gedurende je leven eigenlijk allemaal in deze rugzak weggestopt? Welke ballast draag je nog steeds met je mee, terwijl dit jou op je levenspad alleen maar vertraagt?
⇒Vertraagt door onzekerheid
⇒Vertraagt door vermoeidheid
⇒Vertraagt door afhankelijkheid
⇒Vertraagt door angst
⇒Vertraagt door het vasthouden van gevoelens en emoties
⇒Vertraagt door verbittering
⇒Vertraagt door minderwaardigheidsgevoelens

⇒Vertraagt door boosheid of verdriet

Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten. Maar start met jouw pad vrij te maken.

Laat de ballast die jij in je rugzak meezeult los om zo jouw eigen weg te vinden naar rust, geluk, energie, kracht, liefde en zelfvertrouwen. Zodat je helemaal jezelf kan zijn, je nergens voor terug hoeft te stappen, je jouw eigen waarheid durft te spreken, geen woorden meer inslikt en je je niet meer hoeft aan te passen uit angst om niet te voldoen aan verwachtingen of uit angst om een ander teleur te stellen.

Is jouw grootste verlangen te zijn zoals je diep van binnen bent? En ben jij klaar met steeds maar aanpassen en overleven? Wil je vanaf nu voluit gaan leven? Ik bedoel, wil je nu eindelijk de beste versie van jezelf worden?

Laat mij je hierbij helpen. Plan gratis en vrijblijvend een inzichtsessie. Want wie je morgen bent is afhankelijk van de keuzes die je vandaag maakt.

Pin It on Pinterest