“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world”

De artikelen in mijn online shop zijn door mij ontworpen om jou te begeleiden op een dieper niveau van zelfreflectie en bewustwording. Of je nu worstelt met het bepalen van je doelen, het versterken van je intuïtie, het opbouwen van zelfvertrouwen of het maken van bepaalde keuzes, elk artikel is door mij met liefde samengesteld om meer bewustwording te creëren. Ik moedig je hiermee aan om naar binnen te kijken, je innerlijke kompas te volgen en de transformatie te omarmen die nodig is om jouw mooiste leven te leiden.

Gebruik mijn online aanbod als hulpmiddel om dieper te graven, meer inzichten te krijgen en stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke pad van persoonlijke groei. Van erachter komen waar je heen wilt tot vertrouwen op je gevoel en van in jezelf geloven tot er vol gas voor gaan. Met liefde, aandacht en compassie. Op jouw eigen manier.

Hoe zou je leven zijn als…
– Je jezelf volledig accepteert?
– Je jezelf op de eerste plek zet?
– Je milder naar jezelf toe bent?
– Je helemaal jezelf bent in elke situatie?
– Je lekker in je vel zit, vol met energie?
– Je de lat voor jezelf wat minder hoog zou leggen?
– Je fouten zou mogen maken, en daarom zou kunnen lachen?

HOE ZOU JE LEVEN ZIJN ALS JE “GEWOON” JEZELF MAG ZIJN 

We verlangen er zo vaak naar om gezien en gehoord te worden. Volledig geaccepteerd in álles wie je bent. Maar je legt dat verlangen buiten jezelf. Stel…jij zou jezélf volledig accepteren? In liefde kunnen aanvaarden wie je bent en wat je nog te leren hebt. Zou het je dan nóg raken wanneer de ander dit (nog) niet kan?

Dus word je eens bewust in hoeverre jij je volledig laat zien en horen. Zonder angst voor reacties vanuit je omgeving. En als je het nog eng vindt; waar ben je dan het meest bang voor? Afwijzing? Een oordeel? Want ook dat vertelt iets; hoeveel afwijzingen en oordelen voel jij nog voor jezelf?!

Hoe zou het zijn als jij jezelf volledig kunt accepteren, met alle ‘onvolkomenheden’ die er nog zijn? Wat houdt jou nog tegen, wetende dat niemand perfect is en iedereen nog iets te leren heeft.

Hoe zou je leven zijn als je bovenstaande vragen voor jezelf beantwoordt? Wat doen de vragen met je? Zijn het onderwerpen waar je je in herkent?

Weet dat elke verandering begint bij je eigen persoonlijke ontwikkeling. Als jij verandert, verandert je omgeving met je mee. Denk jij dat je geen keuze hebt of dat je je leven toch niet kan veranderen? Ik ben hier om je te vertellen dat het wel degelijk anders kan! Met meer liefde voor jezelf, meer rust, minder bewijsdrang, meer acceptatie en meer zelfvertrouwen. We gaan we kijken naar jouw overlevingsmechanismes en angsten, maar -nog mooier- je gaat vooral ontdekken waar jouw weg naar groei ligt. En dit alles op een heel eenvoudige manier en in slechts 7 weken!

Pin It on Pinterest