“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world”

De artikelen in mijn online shop zijn door mij ontworpen om jou te begeleiden op een dieper niveau van zelfreflectie en bewustwording. Of je nu worstelt met het bepalen van je doelen, het versterken van je intuïtie, het opbouwen van zelfvertrouwen of het maken van bepaalde keuzes, elk artikel is door mij met liefde samengesteld om meer bewustwording te creëren. Ik moedig je hiermee aan om naar binnen te kijken, je innerlijke kompas te volgen en de transformatie te omarmen die nodig is om jouw mooiste leven te leiden.

Gebruik mijn online aanbod als hulpmiddel om dieper te graven, meer inzichten te krijgen en stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke pad van persoonlijke groei. Van erachter komen waar je heen wilt tot vertrouwen op je gevoel en van in jezelf geloven tot er vol gas voor gaan. Met liefde, aandacht en compassie. Op jouw eigen manier.

Ga jij je eigen weg. Leef jij je eigen leven?

Ik deed dat tot 2015 in ieder geval niet. Maar dat had ik helemaal niet door. Ik deed braaf wat anderen deden en ik deed braaf wat anderen van mij verwachtten. Ik dacht ook dat ik het best goed voor elkaar had. Een goeie baan, een leuk huis, een lieve man. Totdat….. nou ja, dat hebben jullie in eerdere blogs al kunnen lezen.

Het blijkt dat de meeste mensen die eigenlijk vrij zijn om te doen wat ze willen, zich toch vaak aanpassen aan dat wat de maatschappij van ze verwacht. En wat gebeurt er dan? Je probeert te zijn zoals iemand anders is in plaats van zoals je zelf bent. Als je dit te veel en te vaak doet, wordt het steeds lastiger om jezelf te zijn. Je zet automatisch een masker op en speelt naar de buitenwereld poppenkast. Maar op den duur verlies je het contact met jezelf, met wie jij bent en met wat jij wilt. En dit voelt leeg en saai. Je zet jezelf onnodig onder druk en dat geeft stress.

En weet je, mensen hebben altijd wel wat om te “zeuren”. Maar zolang je naar de verwachtingen van anderen leeft, kom je bijna niet toe aan je eigen leven. En dat is zonde! Want je hebt maar één leven. Je bent het jezelf verschuldigd om je allermooiste leven te leiden. Dus kijk niet naar anderen – zij kunnen niet voor jou bepalen wat jou gelukkig maakt.

Vergelijk jezelf niet met wie dan ook – jij bent anders en uniek. Volg je eigen weg en geloof in jezelf. En dan zullen anderen ook in jou gaan geloven.

Weet dat elke verandering begint bij je eigen persoonlijke ontwikkeling. Als jij verandert, verandert je omgeving met je mee. Denk jij dat je geen keuze hebt of dat je je leven toch niet kan veranderen? Ik ben hier om je te vertellen dat het wel degelijk anders kan! Met meer liefde voor jezelf, meer rust, minder bewijsdrang, meer acceptatie en meer zelfvertrouwen. We gaan we kijken naar jouw overlevingsmechanismes en angsten, maar -nog mooier- je gaat vooral ontdekken waar jouw weg naar groei ligt. En dit alles op een heel eenvoudige manier en in slechts 7 weken!

Pin It on Pinterest