Je wilt het heel graag anders. Je weet alleen niet hoe. Je weet dat doorgaan op deze manier je niet gaat helpen, sterker nog: je hebt al weinig energie, je bent soms niet vooruit te branden en je kan nauwelijks nog écht blij worden van de leuke dingen. Je merkt aan alles dat je je leven zo hebt ingericht dat je er niet meer van kunt genieten. Dat alles op de automatische piloot gaat en de dagen aan je voorbij glijden.

Geloof me, je bent niet de enige. Er zijn er zovelen die jou al voorgingen.
Het is ook niet jouw schuld. Het is heel normaal dat je zo leeft, want zo heb je het vroeger geleerd. En zo heb je het meegekregen van jouw ouders en omgeving. Hoe vaak heb je vroeger niet gehoord dat je vooral hard moest werken voor je geld, niet moest zeuren, niet kwetsbaar/zwak mocht zijn. Dat je eerst voor een ander moet zorgen. Dat je anderen vooral niet teleur moet stellen en dat je moet “vechten” voor jouw plek .

En zo leid jij al jaren niet je eigen leven, maar het leven dat anderen van je verwachten. Met als gevolg dat jij nu vastloopt en niet doet wat je dolgraag zou willen. En dat is zonde, want zo hoeft het niet te zijn.

Voel jij diep van binnen dat er meer in jou zit dan dat er nu uitkomt?
Heb jij nog dromen en plannen voor dit leven, of heb je deze ver weggedrukt?
Leef je in een ratrace waar je absoluut niet gelukkig mee bent?
Zie je geen mogelijkheid om hieruit te komen, omdat je bang bent om uit je veilige comfortzone te stappen?

Laat mij je helpen om je beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en patronen overboord te gooien om zo terug te keren naar je ware zelf. We gaan op ontdekkingstocht naar wie jij echt bent, wat jouw passie is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. We gaan zorgen dat jouw vuurtje gaat branden en jij de regie over je leven weer gaat nemen. En dit alles op een heel eenvoudige manier en in slechts 7 weken!

Pin It on Pinterest