Download mijn GRATIS video “12 irrationele en beperkende gedachten”

Herken je het dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilde? Dat het je niet lukt om de verandering te maken? Als je die terugkerende worsteling hebt, waarbij je er niet in slaagt het structureel anders te gaan doen, dan is de kans groot dat je werkt vanuit een belemmerende overtuiging.

Speciaal voor jou heb ik een video opgenomen die je hieronder GRATIS kunt downloaden. In deze video leg ik in het kort uit wat belemmerende overtuigingen zijn, ik geeft je 12 voorbeelden en geef ik bij elke overtuiging een voorbeeld van hoe je ze kunt ombuigen. 

Mijn naam is Esther Limonard en ik ben trainer en transformatiecoach

Vanuit mijn coachpraktijk Women-in-Control help ik vrouwen van 40+ die twijfelen of dit het leven is waarvan ze ooit droomden. Die constant aan het strugglen zijn en zich daardoor vaak onzeker voelen of ze wel de juiste dingen aan het doen zijn

Ik leer ze bewust te worden van de kritische stemmetjes in hun hoofd en weer te vertrouwen op hun gevoel. Ik laat ze ontdekken dat ze hun koers opnieuw kunnen bepalen om helder te krijgen hoe hun ideale leven eruit ziet. Dat ze tijd mogen nemen voor zichzelf en hun verlangens en behoeftes, zodat ze groeien in zelfvertrouwen en de regie over hun leven weer terugnemen.

Durf in de spiegel te kijken, tijd voor jezelf te nemen, op te ruimen, koers te bepalen en zo je eigen kracht te herontdekken.Je kunt hier boven je gegevens invullen. Wanneer je dat doet, ga je ook akkoord met plaatsing op de e-maillijst van de summerschool. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en niet doorgegeven aan anderen. Ze blijven veilig bij mij. Ik stuur je af en toe een berichtje (ik ga je zéker niet spammen want daar houd ik ook niet van!) en je kunt je altijd weer uitschrijven.