Wat houdt jou tegen om te transformeren in de persoon die je wilt worden? Is het de angst voor het onbekende? Is het de angst om het oude vertrouwde los te moeten laten? Is het dat je gelooft dat het je toch niet zal lukken? Dat je het niet waard bent om gelukkig te zijn? Dat dit nu eenmaal het leven is dat je leidt?

STOP met jezelf klein houden! STOP met jezelf tekort te doen! STOP met al die beperkende overtuigingen voor waarheid aan te nemen! Het is het EGO dat hier spreekt.


Heb je het gevoel dat er meer uit je leven te halen is? Ben je toe aan verandering? Zit je vastgeroest in allerlei oude patronen en wil je deze doorbreken? MAAR WEET JE NIET HOE?

Als gecertificeerd transformatiecoach laat ik jou stappen zetten waarvan je niet voor mogelijk hield dat ze haalbaar zouden zijn. Ik onderscheid mezelf door me te richten op jouw persoonlijke doelstellingen en gebruik hiervoor concrete tools die direct toepastbaar zijn.

 

Tijdens mijn 1 op 1 sessies:

Krijg je helderheid over wat je nu écht wilt

Ga je geloven in je dromen en voelen dat je je dromen waard bent

Gaan we samen specifieke doelen en intenties neerzetten

Ga je ontdekken welke doelen worden bepaald door je hoofd en welke door je hart

Ga je ontdekken welke belemmerende overtuigingen jou tegenhouden om je droomleven te leiden

Ga je keuzes maken uit liefde voor jezelf in plaats van uit angst om anderen teleur te stellen.

Ga je leren vertrouwen op je eigen gevoel

Ben jij klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten en je eigen pad te volgen? Onderneem dan nu ACTIE. Want….. je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben je liefdevolle maar strenge leermeester, je stok achter de deur en je interne reisleidster.

Met andere woorden; daadwerkelijk doelen bereiken, open gesprekken, nieuwe gewoontes aanleren, oude gewoontes afleren, beperkende overtuigingen ombuigen. Samen maken we helder wat jouw volgende stappen zijn. Ik stel de vragen die een ander niet durft te stellen. Ik geef je terug wat ik zie en wat ik je hoor zeggen. Zodat jij als zelfverzekerde en krachtige vrouw verder kan.

Wil je dit ook? Plan dan direct een gratis inzichtsessie.