Mijn werkwijze

Wanneer je op zoek bent naar een coach is het heel belangrijk dat er een klik is. Daarom plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of deze klik aanwezig is en of er op basis van wederzijds vertrouwen de mogelijkheid is om met elkaar samen te werken. Als wij beide het gevoel hebben dat dit het geval is gaan we bepalen welk coachingstraject het beste bij jou past.

Vaak zit je vast in je eigen overtuigingen en aannames. Samen nemen we deze onder de loep. Vanuit de liefdevolle intentie om jou te helpen, daag ik je uit en stel ik vervelende vragen, misschien provoceer ik je zelfs wat: “Kun je echt geen hulp vragen? Moet je dit wel doen zoals je doet? Wil je dit wel echt?”. Ik durf je te confronteren en feedback te geven. Dit alles doe ik om jou op weg te helpen naar je mooiste leven.

Tijdens mijn opleiding “De nieuwe Coachopleiding” heb ik behalve de vaardigheden van coaching ook geleerd om gebruik te maken van mijn intuïtie en in te tunen op de ander. Daarnaast komen tijdens mijn coachsessies  4 verschillende dimensies aan de orde die belangrijk zijn voor balans in je leven; Spirituele dimensie, emotionele dimensie, mentale dimensie en fysieke dimensie. De balans tussen deze vier dimensies is van essentieel belang. Bij een disbalans van deze dimensies kan het maken van keuzes lastig zijn omdat je bijvoorbeeld teveel vanuit je hoofd handelt en niet vanuit je hart (wat van binnen goed voelt).

Wie ben ik als coach
Ik ben een oprechte ervaringsdeskundige, een tikje spiritueel maar nuchter en met beide voeten op de grond. Ik laat je zijn wie je bent en help je vertrouwen op dat wat er is en dat wat er komen gaat. Door mezelf te zijn tover ik weer een glimlach op je gezicht. Ik ben een betrokken, open, eerlijk en zorgzaam mens. Ik ben vrolijk en heb een grote passie voor mijn werk.